Dr. Hauschka začetni komplet za suho kožo, 1 set

Dr. Hauschka začetni komplet za suho kožo zagotavlja celostno nego za vašo suho kožo s kremo za čiščenje, tonikom in rožno dnevno kremo. Dr. Hauschka začetni komplet za suho kožo zagotavlja celostno nego za vašo suho kožo s kremo za čiščenje, tonikom in rožno dnevno kremo.
33030 33030

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka začetni komplet za suho kožo zagotavlja celostno nego za vašo suho kožo s kremo za čiščenje, tonikom in rožno dnevno kremo.

Lastnosti začetnega kompleta

  • za suho kožo
  • priročne embalaže za na pot
  • izdelki za čiščenje in negovanje
  • naravna kozmetika
  • ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
  • brez silikonov, mineralnih olj in PEG
  • dermatološko testirano

Delovanje izdelkov v začetnem kompletu za suho kožo Dr. Hauschka

Začetni komplet Dr. Hauschka za suho kožo vsebuje kar tri izdelke.

Dr. Hauschka krema za čiščenje učinkovito očisti suho kožo in je med čiščenjem dodatno ne izsušuje, saj deluje zelo nežo. Za učinkovito čiščenje so kremi dodane naravne sestavine kot so ognjič, kamilica, šentjanževka, ranjak in mandelj. Med čiščenjem se na koži ustvari naravni hidrolipidni plašč, ki na kožo deluje tudi negovalno. Vaša suha koža bo po čiščenju s kremo za čiščenje Dr. Hauschka odlično pripravljena na naslednje korake v negi kože.

Tonik za obraz Dr. Hauschka je nepogrešljiv izdelek za osvežitev in poživitev kože po čiščenju. Med čiščenjem se nekoliko poruši ravnovesje na koži, ki ga s tonikom Dr. Hauschka brez težav povrnemo. Nežno in pomirjujoče delovanje zagotavljata nepozebnik in ranjak. Z nanosom tonika boste  na koži uravnali postopek vlaženja. Naravna regeneracijska sposobnost kože bo spet delovala.

Za vašo suho kožo je primerna izjemno negovalna rožna dnevna krema Dr. Hauschka. Dvojno delovanje negovanja in zaščite je možno zaradi številnih naravnih sestavin. Ekstrakti, ki so pridobljeni iz cvetov žlahtne vrtnice in plodov divje vrtnice poskrbijo za vašo suho kožo. Pred dehidracijo kožo zaščiti karitejevo maslo v kombinaciji z vrtničnim voskom in avokadovim oljem. S pomočjo dnevne rožne kreme bo vzpostavljeno ravnovesje med maščobo ter vlago v koži.

Uporaba treh izdelkov v kompletu za suho kožo Dr. Hauschka

Uporabo kompleta pričnite s kremo za čiščenje Dr. Hauschka.

Najprej kožo obraza dobro navlažite. Na dlaneh pomešajte kremo z vodo. Z rokami nato nanesite Dr. Hauschka kremo za čiščenje po celotnem obrazu, tako da pričnete na sredini obraza in se postopoma pomikate navzven. Ponovno si zmočite roke in kremo za čiščenje nežno vtrite v obraz. Ta postopek večkrat ponovite, nato pa obraz dobro izperite s toplo vodo, na koncu pa splahnite obraz še s hladno vodo.

Tonik za obraz Dr. Hauschka se nanaša vedno na dobro očiščen obraz. Popršite po obrazu in nato s čistimi dlanmi rahlo vtrite v obraz.

Dr. Hauschka rožno dnevno kremo uporabite po dobrem in kvalitetnem čiščenju ter toniziranju kože. Zadostno količine kreme nato nanesite na obraz in vrat ter nežno vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja