Dr. Jacobs bazične tablete, 250 g

<strong>Dr. Jacobs bazične tablete predstavljajo tablete z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi, ki jih človeški organizem nujno potrebuje. </strong> Dr. Jacobs bazične tablete predstavljajo tablete z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi, ki jih človeški organizem nujno potrebuje.
919365 10627

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dr. Jacobs bazične tablete predstavljajo tablete z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi, ki jih človeški organizem nujno potrebuje.

Izdelek je obogaten z bikarbonatnimi snovmi, citrati, ki prav tako delujejo rahlo bazično ter drugimi elementi, ki prav tako delujejo podobno in sicer kalcij, kalij ter magnezij.

Prisotnost vseh naštetih snovi, ki so kombinirane v tem pripomočku Dr. Jacobs predstavljajo kvalitetno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki čutijo manjko vitaminsko mineralnih snovi.

Vsebujejo vitalne snovi, ki takole vplivajo na naše zdravje in delovanje organizma:

  • Kislinsko-bazična presnova – cink
  • Ohranitev kosti in zob – kalcij, magnezij, vitamin D
  • Živčni sistem in delovanje mišic – kalij, magnezij
  • Ohranjanje normalnega krvnega tlaka – kalij
  • Zmanjšanje utrujenosti, energijski metabolizem – magnezij, vitamin C
  • Ohranitev kože, las in nohtov – cink
  • Imunski sistem – vitamin D, vitamin C, cink
  • Zaščita celic pred oksidativnim stresom, nastajanje kolagena – vitamin C

Uporaba Dr. Jacobs pripomočka

Z osmimi tabletami dnevno pokrijete vse potrebe po kalciju, magneziju, siliciju, kaliju in drugih bazično mineralnih snoveh. Ustrezna oskrba z njimi je izrazitega pomena, saj tako urejate notranje acido bazično ravnotežje. 

Ker kapsule vsebujejo tudi inulin (prehrana bakterijskih kultur v prebavnem traktu) ter vitamin C (močan antioksidant) je redna uporaba vsekakor priporočena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Jacob's Dr. Jacob's
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja