Dr. Jacobs bazični prašek, 300 g

<strong>Dr. Jacobs bazični prašek predstavlja z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi obogateno snov, ki jo človeški organizem nujno potrebuje. </strong> Dr. Jacobs bazični prašek predstavlja z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi obogateno snov, ki jo človeški organizem nujno potrebuje.
525987 11067

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katarina **** 2. 10. 2016 14:16
Odličen proti utrujenosti itd.. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dr. Jacobs bazični prašek predstavlja z obilico vitaminskih, predvsem pa mineralnih snovi obogateno snov, ki jo človeški organizem nujno potrebuje.

Izdelek je obogaten z bikarbonatnimi snovmi, citrati, ki prav tako delujejo rahlo bazično ter drugimi elementi, ki prav tako delujejo podobno in sicer kalcij, kalij ter magnezij.

Prisotnost vseh naštetih snovi, ki so kombinirane v tem pripomočku Dr. Jacobs predstavljajo kvalitetno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem osebam, ki potrebujejo vse naštete snovi in sestavine.

Dr. Jacobs bazični prašek ne vsebuje veliko natrija, zato s tega stališča ni težaven za ledvica. Izdelek prav tako ne vsebuje laktoze. Bazični prašek nima visoke hranilne vrednosti, kot jeto v navadi pri drugih konkurenčnih bazičnih praških.

Uporaba Dr. Jacobs prahu

Dr. Jacobs bazičnemu prašku je priložena priročna merica. Z dvema mericama dnevno (1 merica ustreza 4,5 g praška) pokrijete vse potrebe po kalciju, magneziju, siliciju, kaliju in drugih bazično mineralnih snoveh. Ustrezna oskrba z njimi je izrazitega pomena, saj tako urejate notranje acido bazično ravnotežje. 

1 merico prahu raztopite v 1 litru vode ter je pijte redno tekom dneva. V kolikor imate težave z ledvicami, alkalozo, morebitno hiperkaliemijo izdlek za vas ni primeren.

Izdelek v ustreznih znižanih dozah lahko uporalbjajo tudi otroci.

Ker kapsule vsebujejo tudi inulin (prehrana bakterijskih kultur v prebavnem traktu) ter vitamin C (močan antioksidant) je redna uporaba vsekakor priporočena.

Pozor:
številne bolezni modernega časa so posledice prekomerne zakisanosti organizma.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Jacob's Dr. Jacob's
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja