Dr. Pasha balzam za ustnice, 5 mL

Naravni balzam za nego ustnic je narejen iz popolnoma naravnih sestavin. Vsebuje karitejevo maslo, mandljevo olje, eterično olje in čebelji vosek. Naravni balzam za nego ustnic je narejen iz popolnoma naravnih sestavin. Vsebuje karitejevo maslo, mandljevo olje, eterično olje in čebelji vosek.
508314 19704

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha balzam za ustnice:

- vsebuje naravni zaščitni faktor,
- ima visoko vsebnost maščobnih kislin, trigliceridov ter vitaminov A, E in F,
- je idealen za nego suhe in zrele kože.

Lastnosti:

balzam za nego ustnic je narejen iz popolnoma naravnih sestavin.

Vsebuje:

karitejevo maslo, mandljevo olje, eterično olje in čebelji vosek.

Dr. Pasha naravni izdelki

Našli boste svežino čiste in nedotaknjene narave, ki se meša v novih negovalnih oljih. Globoko vdihnite in občutite svežino.

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr. Pasha kozmetični izdelki

Naravni kozmetični izdelki Dr. Pasha so namenjeni razvajanju in pozorni skrbi za telo. S svojimi naravnimi sestavinami vračajo moči, krepijo duha in omogočajo uživanje v trenutkih sproščanja, hkrati pa...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobjaHISTOLOŠKA BIOPSIJA

S tankoigelno biopsij oje mogoče dobiti le majhen vzorec tkiva, zato se običajno s to preiskavo ne da natančno opredeliti mesta izvora celic, ki sestavljajo tvorbo. Za natančnejšo opredelitev je treba odvzeti večji vzorec tkiv, kar se napravi s histološko biopsijo. 1. Mesto vboda se omrtviči z lokalnim anestetikom. Posebna igla z vodilom se uvede do tvorbe. Z lokalnim anestetikom pa se nato običajno omrtviči še okolica tumorja.

2. Vodilo se odmakne, ob tem pa se v posebno iglo za histološko biopsijo ujame stebriček tkiva.

3. Vodilo se zapre, tako da ostane stebriček tkiva v biopsijski igli.

4. Koža nad tvorbo ostane skorajda nespremenjena. Po posegu bo mesto vboda morda nekoliko bolj občutljivo.

ODPRTA BIOPSIJA

Odprto biopsij o izvajajo redkeje. Pri takšnem posegu je treba prerezati kožo in prikazati tvorbo v dojki. Tvorba nato odstranijo v celoti, pri čemer se odstrani tudi del okoliškega zdravega tkiva, t. i. varnostni rob. Z odprto biopsijo običajno tvorbo odstranijo v celoti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja