Dr. Pasha krema za dojenčka - cink, 100 mL

Dr. Pasha krema za dojenčka je krema, ki je obogatena s cinom. Dr. Pasha krema je 100 % naravna krema in je najboljši zaveznik pri vsakodnevni negi. Dr. Pasha krema za dojenčka je krema, ki je obogatena s cinom. Dr. Pasha krema je 100 % naravna krema in je najboljši zaveznik pri vsakodnevni negi.
451673 19729

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha krema za dojenčka je krema, ki je obogatena s cinom. Dr. Pasha krema je 100 % naravna krema in je najboljši zaveznik pri vsakodnevni negi.

Krema za dojenčka cink Dr. Pasha je naravnega izvora, ki med drugim vsebuje tudi eterično olje čajvevca, kateri zagotavlja zaščito pred mikroorganizmi ter cink, ki nudi dodatno zaščito pred draženjem pod plenicami. Mazilo je izredno bogato z bistvenimi vitamini in minerali iz naravnih sestavin, primernih za občutljivo kožo. Krema za dojenčka cink Dr. Pasha se priporoča predvsem za področje plenic, ki je izpostavljeno vlagi, urinskim snovem in encimom blata, ki zelo dražijo kožo ter za predele podpazduh ter pregibov, ki so pogosto vneti zaradi vlage. Odlično se obnese tudi pri aknam podvrženi koži.

Opozorila

Izdelek se uporablja samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi ter sluznico. Uporaba ni priporočljiva za ljudi, ki so alergični na katerokoli sestavino. Izdelek shranjujte pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. V primeru dvomov se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov