Dr. Pasha Men olje za brado, 30 g

Moško regenerativno vlažilno olje je 100 % naravna formulacija! Idealna mešanica skrbno izbranih olj, obogatenih z vitaminom E. Moško regenerativno vlažilno olje je 100 % naravna formulacija! Idealna mešanica skrbno izbranih olj, obogatenih z vitaminom E.
731 731

Ocene in mnenja

Opis

Moško regenerativno vlažilno olje je 100 % naravna formulacija! Izdelana je iz skrbno izbranih olj, obogatenih z vitaminom E. 

Zaradi številnih fitohranil, zlasti nenasičenih maščobnih kislin, vitaminov in antioksidantov, skrbno izbrana formulacija velikodušno neguje dlake brade. Preprečuje, da bi se dlake cepile, naredi jih gladke in sijoče. Olje je idealno za oblikovanje brade.

Koža pod brado pa ostane negovana, zdrava in kar je najbolj pomembno, zmanjšuje občutek neprijetnega srbenja in videz kožnih lusk.
Popolna kombinacija naravnih olj: jojoba, makadamija, arganovo, grozdno, mandljevo, črna kumina in kalendula močno vplivajo na lase - od korenin do konic.

Olje pulpe volčjega trna izboljša:

  • regeneracijo povrhnjice,
  • izboljša mikrocirkulacijo,
  • ima protivnetni učinek.

Način uporabe

olje nanesite na čisto brado, nato jo lahko oblikujte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Tu gre sicer za drugo zgodbo, vendar se podobne stvari dogajajo tudi v šolah: učitelji imajo prav to dvojno moralo, ki jo je včasih imela večina staršev, nekateri pa jo imajo tudi še danes: Če je moj odnos z otroki ali učenci uspešen, je to moja zasluga, če ni uspešen, so za to krivi otroci. Potem moraš svoje otroke nenehno kaznovati ali pretepati, da ne bi v ničemer ugovarjali, kajti tu gre očitno za dvojno moralo. - Seveda smo odrasli odgovorni za svoje odnose do otrok ali šolarjev, otroci ne morejo biti krivci. To se je ves ta čas dogajalo z vajinima otrokoma in ves čas sta poskušala biti prijazna. Kar poslušajta ju: prav prijazna sta. Toda po drugi strani je tudi ta pasivnost, ta ah, pozabil sem prav tako neke vrste odgovor. Nekaj ni v redu z odnosom. Otroci sami tega ne zmorejo popraviti, ker preprosto nimajo pravega okvirja. Ti kot mama bi lahko na primer rekla: Tolikokrat sta me že razočarala.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov