Dr. Pasha naravno milo za suho in občutljivo kožo vrtnica in karitejevo maslo, 100 g

Naravno milo Dr. Pasha karitejevo maslo in vrtnica se priporoča ljudem z občutljivo in suho kožo. Naravno milo Dr. Pasha karitejevo maslo in vrtnica se priporoča ljudem z občutljivo in suho kožo.
467715 19702

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha naravno milo za suho in občutljivo kožo vrtnica:

- daje koži vso potrebno vlažnost, mehkobo,
- blagodejno deluje na kožo nagnjeno k alergijam.

Vsebuje:

rastlinske maščobe, ki pomagajo pri regeneraciji kožnih celic in upočasnjujejo staranje kože.

Naravno milo Dr. Pasha karitejevo maslo in vrtnica se priporoča ljudem z občutljivo in suho kožo.

Dr. Pasha naravna mila

so izdelana iz najboljših naravnih sestavin in eteričnih olj, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Naravna formula se zgleduje po nedotaknjeni naravi Bosne in Hercegovine ter skrbno varovanih tradicionalnih receptih.

Dr. Pasha naravni izdelki

Našli boste svežino čiste in nedotaknjene narave, ki se meša v novih negovalnih oljih. Globoko vdihnite in občutite svežino.

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr. Pasha kozmetični izdelki

Naravni kozmetični izdelki Dr. Pasha so namenjeni razvajanju in pozorni skrbi za telo. S svojimi naravnimi sestavinami vračajo moči, krepijo duha in omogočajo uživanje v trenutkih sproščanja, hkrati pa...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pričakujete lahko naslednje:

• zdravnik vas ho takoj napotil k ustreznemu specialistu, ki se ukvarja z boleznimi dojk,

• točna diagnoza ho verjetno postavljena v tednu dni,

• možnost, da si pridobite drugo mnenje o diagnozi, preden privolite v kakršnokolizdravljenje, vključno s kirurškim pose!\om, • natančno pojasnilo glede priporočenega kirurškega posega, vključno z morebitno rekonstrukcijo dojke ter pojasnilom vloge pomožnega zdravljenja, kot je obsevanje, kemoterapija ali hormonsko zdravljenje,

• natančno obrazložitev, namen in cilje predlaganega načina zdravljenja, vključno z opozorilom o možnih stranskih učinkih, še posebej dolgoročnih.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja