Dr. Pasha naravno milo za vse tipe kože Argan, 100 g

Naravno milo Dr. Pasha med je idealno za nego vseh tipov kože. Zahvaljujoč visokemu deležu aminokislin, ki jih vsebuje med, je milo odlično za nego suhe in poškodovane kože. Naravno milo Dr. Pasha med je idealno za nego vseh tipov kože. Zahvaljujoč visokemu deležu aminokislin, ki jih vsebuje med, je milo odlično za nego suhe in poškodovane kože.
19695 19695

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha naravno milo za vse tipe kože argan:

- vsebuje visok delež aminokislin, ki jih vsebuje argan,
- je milo odlično za nego suhe in poškodovane kože.

Lastnosti:

argan revitalizira in hrani kožo ter ji pomaga zadržati vlažnost.

Naravno milo Dr. Pasha argan je idealno za nego vseh tipov kože.

Dr. Pasha naravna mila

so izdelana iz najboljših naravnih sestavin in eteričnih olj, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Naravna formula se zgleduje po nedotaknjeni naravi Bosne in Hercegovine ter skrbno varovanih tradicionalnih receptih.

Dr. Pasha naravni izdelki

Našli boste svežino čiste in nedotaknjene narave, ki se meša v novih negovalnih oljih. Globoko vdihnite in občutite svežino.

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Moško spolovilo

Zunanji del moškega spolovila sestavljata penis in modnik (skrotum), v katerem sta dve modi (testisa). Semenč ice potujejo iz mod v semenovod skozi zaviti cevčici, imenovani obmodek (epididimis). V semenovod se izliva tudi izvod ilo semenjaka (seminaina vezikula) in prostate. Semenovod se izliva v sečnico na mestu, kjer ta poteka skozi prostato. Sečnica vodi skozi penis na prosto.

Od pubertete dalje v modih dnevno nastane okoli 125 milijonov semenčic, ki dozorijo v obmodku. Pred izlivom (ejakulacijo) potujejo skozi semenovod, kjer se primeša še izloček drugih žlez, tako da nastane zrelo seme. Mililiter spemenskega izliva vsebuje 50 milijonov semenčic.

Žensko spolovilo in rodila

Zunanji del ženskega spolovila (vulva) je sestavljen iz ščegetavčka (klitoris), ki ga obdajajo sramne ustnice. Med sramnimi ustnicami ležita vhod v sečnico in nožnico.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov