Dr. Pasha Peppermint Snowflake dišeča svečka za masažo, 135g

Dr. Pasha masažna svečka Peppermint Snowflake ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo. Dr. Pasha masažna svečka Peppermint Snowflake ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo.
472131 19688

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha Peppermint Snowflake dišeča svečka za masažo:

- svojo aromo delujejo terapevtsko,
- vsebuje vonj eteričnega olja poprove mete,
- pričara čarobno razpoloženje in sprošča.

Lastnosti:

raztopljena masa je naravna organska zmes sojinega olja in eteričnih olj in se lahko uporablja kot toplo olje za masažo in nego kože.

Uporaba:

raztopljeno maso nanesete direktno na kožo in jo z masiranjem vtrete v kožo. Po uporabi bo koža navlažena, mehka in dišeča.

Dr. Pasha naravni izdelki:

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rdeče krvničke bolnikov stalasemijo vsebujejo nenormalen hemoglobin, beljakovino, ki prenaša kisik po telesu. Bolezen se razkrije okoli tretjega meseca starosti z znaki hude anemije.

MANJŠA VREZNINA OBIČAJNO NEHA KRVAVETI V DESETIH MINUTAH. PRI HEMOFILIKIH, BOLNIKIH Z DEDNIM POMANJKANJEM FAKTORJEV STRJEVANJA KRVI, PA LAHKO TUDI MAJHNA VREZNINA KRVAVI VEČ UR ALI CELO DNI. POJAVLJAJO SE TUDI SPONTANE KRVAVITVE.

Podobne značilnosti ima tudi precej redkejša Christmasova bolezen, imenovana po prvem bolniku, pri katerem so jo diagnosticirali. Obe bolezni se pojavljata le pri moških.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja