Dr. Pasha Sweet Lavender dišeča svečka za masažo, 135g

Dr. Pasha masažna svečka Sweet Lavender ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo. Dr. Pasha masažna svečka Sweet Lavender ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo.
472107 19687

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha Sweet Lavender dišeča svečka za masažo:

- s svojo aromo delujejo terapevtsko,
- vsebuje vonj eteričnega olja sivke,
- pričara čarobno razpoloženje in sprosti.

Uporaba:

raztopljena masa je naravna organska zmes sojinega olja in eteričnih olj in se lahko uporablja kot toplo olje za masažo in nego kože.

Raztopljeno maso nanesete direktno na kožo in jo z masiranjem vtrete v kožo. Po uporabi bo koža navlažena, mehka in dišeča.

Dr. Pasha naravni izdelki:

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO STORIMO?

Bolniki z anemijo srpastih celic morajo hiti cepljeni proti nalezljivim boleznim in redno jemati predpisane vitamine. Nekateri potrebujejo trajno antibiotično zaščito s pcnicilinom za preprečevanje bakterijskih okužb. Krizo lahko sproži naporna telesna vadba, še posebej v mrzlem in vlažnem vremenu, zato jo odsvetujemo. Krizo zdravimo z anaigetiki (protibolečinskimi zdravili).

Ker gre za dedno obolenje, potencialnim prenašalcem priporočamo posvet s strokovnjakom za genske bolezni, preden se odločijo za otroke. Prenašalec anemije srpastih celic ugotavljamo s krvno preiskavo.

TALASEMIJA

Talasemija je dedna anemija, ki se pretežno pojavlja pri Sredozemeih, pa tudi pri prebivalcih Indije in jugovzhodne Azije, Prenos na otroka je mogoč, kadar sta oba starša nosilca okvarjenega gena.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja