Dr. Pasha Vanilla Spell dišeča svečka za masažo, 135g

Dr. Pasha masažna svečka Vanilla spell ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo. Dr. Pasha masažna svečka Vanilla spell ob raztapljanju voska ponuja nepozaben vonj hkrati pa izjemno kombinacijo toplih olj za masažo.
472123 19689

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Pasha Vanilla Spell dišeča svečka za masažo:

- s svojo aromo delujejo terapevtsko,
- vsebuje vonj eteričnega olja vanilije,
- pričara čarobno razpoloženje in sprošča.

Lastnosti:

raztopljena masa je naravna organska zmes sojinega olja in eteričnih olj in se lahko uporablja kot toplo olje za masažo in nego kože.

Uporaba:

raztopljeno maso nanesete direktno na kožo in jo z masiranjem vtrete v kožo. Po uporabi bo koža navlažena, mehka in dišeča.

Dr. Pasha naravni izdelki:

V sododnem svetu, kjer nas vrtoglava hitrost vsakdanjega življenja pušča ločene od narave, pod stresom, večkrat tudi s sindromom izgorelosti, dr. Pasha obrtniški naravni izdelki poskušajo ponuditi preprosto razkošje, ki dviguje vrednost vsakdanjih izkušenj.

Dr. Pasha naravni izdelki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin, ki spodbujajo vaše telo, da ponovno oživi čute. Njihove tolažilne vonjave in teksture negujejo, tako da bo vaša koža občutno bolj mehka, gladka in popolnoma negovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ POVZROČA HEMOFILIJO?

Hemofilija in Chrisunasova bolezen sta posledici gensko pogojenega pomanjkanja proteina, ki sodeluje v procesu strjevanja krvi, in sicer faktotja VIII pri hemofiliji in faktotja IX pri Christrnasovi bolezni. Genski okvari, ki ju povzroč ta, sta različni. V obeh primerih gre za okvaro gena na kromosomu X (spolno dedovanje).

Pri ženskah, ki imajo dva kromosoma X, se bolezen ne izrazi, saj imajo eno normalno kopijo omenjenega gena, razvije pa se pri moških, ki imajo samo en kromosom X (drugije kromosom Y) in so podedovali le okvarjen gen.

Ženske pa lahko okvarjeni gen prenašajo na otroke. Vsak otrok ima ne glede na spol polovično možnost, da podeduje okvarjeni gen.

Pri približno tretjini bolnikov s hemofilijo ali Christmasovo boleznijo pa je okvara gena naključna. Taki bolniki nimajo prednikov s krvno boleznijo.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Pasha Dr. Pasha
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja