Dr. Scheller intenzivna obnovitvena dnevna krema za sprostitev kože z osatovim oljem in semeni chia, 40 mL

Obnavlja, neguje in sprošča suho in zelo suho kožo.<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span><br> Obnavlja, neguje in sprošča suho in zelo suho kožo.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
23627 23627

Ocene in mnenja

Opis

Konec suhi koži: dnevna krema obnavlja kožo in jo tudi do 24 ur oskrbuje z vlago. Bogata krema v trenutku odpravi občutek vlečenja kože, kožo ščiti pred izsušitvijo in preprečuje njeno prezgodnje staranje zaradi škodljivih vplivov iz okolja.

OSATOVO OLJE & SEMENA CHIA
Obnavlja, neguje in sprošča suho in zelo suho kožo.

Za intenzivno nego: negovalna linija DR. SCHELLER za suho in zelo suho kožo z dragocenim osatovim oljem in izbranim izvlečkom semen chia.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede