Dr. Scheller intenzivni serum proti gubam za učvrstitev kože z arganovim oljem in amarantom, 30 mL

Gladi in učvrsti zrelo, zahtevno kožo. <br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span><br> Gladi in učvrsti zrelo, zahtevno kožo.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
915831 23626

Ocene in mnenja

Opis

Za mladosten videz kože. Serum je visoko koncentrirana specialna nega, ki dokazano gladi kožo, krepi njeno čvrstost ter jo oskrbuje z vlago

Gladi in učvrsti zrelo, zahtevno kožo.  

Za kožo, ki ne izdaja let:  negovalna linija DR. SCHELLER za zahtevno kožo z dragocenim arganovim oljem in izvlečkom semen amaranta.

Izbrano arganovo olje –  “tekoče zlato iz Maroka“ – pridobivajo  iz  sredice sadežev arganovca. Gladi in napenja kožo, da postane voljna in prožna.

Dragoceni izvleček iz semen amaranta, poznan kot “sveto čudežno seme Inkov” krepi elastičnost kože, omili gube in hkrati pomirja kožo.  Ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov in podpira regeneracijo kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov