Dr. Scheller krema proti gubam za okrog oči z arganovim oljem&amarantom, 15 mL

Namenjena za zahtevnejšo kožo okoli oči.<br><br><span style="font-weight: bold;"></span><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span> Namenjena za zahtevnejšo kožo okoli oči.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
424307 23624

Ocene in mnenja

Opis

Krema je primerna za zahtevno kožo

Za takojšnji učinek. Visoko učinkovita nega gladi in učvrsti kožo na predelih okrog oči.

Izbrano arganovo olje –  “tekoče zlato iz Maroka“ – pridobivajo  iz  sredice sadežev arganovca. Gladi in napenja kožo, da postane voljna in prožna.

Dragoceni izvleček iz semen amaranta, poznan kot “sveto čudežno seme Inkov” krepi elastičnost kože, omili gube in hkrati pomirja kožo.  Ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov in podpira regeneracijo kože.

Popolno globinsko delovanje z aktivnim kompleksom arganovo olje/ Phytosolve: arganovo olje kožo neguje od zunaj navznoter. Dragoceni izvleček semena amaranta   s pomočjo transporterjev  Phytosolve prodira globoko v kožo in tako nanjo deluje od znotraj navzven.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov