Dr. Scheller krema za glajenje gub okrog oči s hialuronom&oljem indijske kosmulje, 15 mL

Krema Dr. Scheller je primerna za normalno kožo in kožo, ki ji primanjkuje vlage.<br><br><span style="font-weight: bold;"></span><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span> Krema Dr. Scheller je primerna za normalno kožo in kožo, ki ji primanjkuje vlage.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
23632 23632

Ocene in mnenja

Opis

Krema Dr. Scheller je primerna za normalno kožo in kožo, ki ji primanjkuje vlage.

Visoko učinkovita nega sprošča in gladi kožo na predelih okrog oči ter omili gubice, linije in izsušene predele. Izboljšuje  sposobnost kože, da shrani vlago in ščiti pred prostimi radikali.

Bio-hialuronska kislina,  ki jo pridobivajo z biotehnologijo koži podari vse, kar je potrebno za mladosten in sijoč videz: prožnost, voljnost,  elastičnost in napetost.  Poleg tega intenzivno
veže vlago v koži  in tako učinkovito zmanjšuje gubice in linije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov