Dr. Scheller krema za roke z arganovim oljem, 75 mL

Dr. Scheller ščiti pred prezgodnjim staranjem&nbsp; kože.<br><br><span style="font-weight: bold;"></span><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span> Dr. Scheller ščiti pred prezgodnjim staranjem  kože.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
23647 23647

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Scheller ščiti pred prezgodnjim staranjem  kože.

Za roke, ki ne izdajajo let! Bogata krema za roke občutno gladi kožo, jo gladi in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi škodljivih vplivov iz okolja.  Krema ima certifikat NaTrue.

Linija izdelkov Dr. Scheller nosi poseben pečat Natrue

Mednarodni pečat na področju naravne kozmetike. Na trgu je od leta 2008, ko ga je lansiralo Združenje evropskih proizvajalcev naravne kozmetike. Pečat NaTrue je jasen tako za proizvajalce kot za končne uporabnike, saj jasno določa enotna in stroga pravila na področju naravne in organske kozmetike.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov