Dr. Scheller nočna krema proti gubam z arganovim oljem&amarantom, 50mL

Krema je primerna za zahtevno kožo.<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span><br> Krema je primerna za zahtevno kožo.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
933431 23623

Ocene in mnenja

Opis

Krema je primerna za zahtevno kožo.
Za bolj čvrste obrazne konture. Nočna nega proti gubam  učvrsti obrazne konture in  obnavlja kožo ponoči.  

Izbrano arganovo olje –  “tekoče zlato iz Maroka“ – pridobivajo  iz  sredice sadežev arganovca. Gladi in napenja kožo, da postane voljna in prožna.

Dragoceni izvleček iz semen amaranta, poznan kot “sveto čudežno seme Inkov” krepi elastičnost kože, omili gube in hkrati pomirja kožo.  Ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov in podpira regeneracijo kože.

Popolno globinsko delovanje z aktivnim kompleksom arganovo olje/ Phytosolve®: arganovo olje kožo neguje od zunaj navznoter. Dragoceni izvleček semena amaranta   s pomočjo transporterjev  Phytosolve prodira globoko v kožo in tako nanjo deluje od znotraj navzven.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov