Dr. Scheller osvežilni tonik za obraz za vse tipe kože - Anti Pollution, 150 mL

Tonik Dr. Scheller je primeren za vse tipe kože.<br><br><span style="font-weight: bold;"></span><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span><br><br> Tonik Dr. Scheller je primeren za vse tipe kože.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.

922846 23646

Ocene in mnenja

Opis

Tonik Dr. Scheller je primeren za vse tipe kože.

Osvežilni tonik za obraz čisti in osvežuje kožo na obrazu in je pri tem ne izsušuje.  Je zaključni korak pri čiščenju kože , ki jo idealno pripravi na nadaljnje izdelke za nego.

DR. SCHELLER NATURAL & EFFEKTIVE  edinstveno povezuje naravo in učinek kozmetičnega izdelka.

S čistimi naravnimi sestavinami, dragocenimi olji in izbranimi izvlečki razvija kozmetika DR. SCHELLER  inovativne, učinkovite in certificirane naravne kozmetične izdelke za vsakodnevno nego obraza. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede