Dr Seidel Flawitol Omega 3 in Omega 6, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo je obogateno z Omega-3 in Omega-6 maščobnimi kislinami, cinkom, vitaminom E in flavonoidi, ki vplivajo na delovanje srca, pomagajo izboljšati splošno stanje kože in naredijo lepšo dlako. Prehransko dopolnilo je obogateno z Omega-3 in Omega-6 maščobnimi kislinami, cinkom, vitaminom E in flavonoidi, ki vplivajo na delovanje srca, pomagajo izboljšati splošno stanje kože in naredijo lepšo dlako.
32585 32585

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Prehransko dopolnilo je obogateno z Omega-3 in Omega-6 maščobnimi kislinami, cinkom, vitaminom E in flavonoidi, ki vplivajo na delovanje srca, pomagajo izboljšati splošno stanje kože in naredijo lepšo dlako.

Prednosti izdelka Flawitol Omega 3 in Omega 6

  • Podpira zdravljenje prhljaja, vnetnih bolezni in kožnih okužb, alopecije in srbenja. Poleg tega formula vpliva na delovanje imunskega sistema.
  • Indikacije: podpora pri zdravljenju bolezni srca, gosta suha dlaka, izpadanje dlake, dermatološke težave in za lepšo dlako pred razstavami psov.
  • Pri dr Seidel prihajajo vse sestavine iz preverjenih virov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Vsak izdelek je pred izstavitvijo na trg tudi preizkušen na uporabnosti, ki zagotavlja optimalno konsistenco, velikost pakiranja ali najboljši okus. Zato so izdelki dr Seidel že leta cenjeni pri veterinarjih, rejcih, lastnikih in ljubiteljih hišnih živali.

Sestavine: svetlinovo olje 15 mg; boragovo olje olje 250 mg; laneno olje 190 mg; želatina.

Dodatki: (v 500 mg kapsuli): vitamin E 1 mg; flavonoidi 20 mg; cink 80 µg; metionin 80 µg.

Analitične sestavine (izračunano): maščoba 7%; beljakovine 23%; vlaknina 0%; pepel 2%; natrij 0%, GLA 10%.

Navodila za uporabo Flawitol Omega 3 in Omega 6

Odmerjanje po 1 kapsula na 10 kg telesne teže na dan (vsebnost kapsule se lahko vlije v hrano).
Za najboljše učinke je priporočljivo dodajati prehransko dopolnilo vsaj 6 tednov. Kot preventiva se lahko uporablja za nedoločen čas.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja