Dr Seidel Flawitol za odrasle pse, 60 tablete

Vsebuje vitamine in minerale, ki vplivajo na splošno dobro počutje in imunski sistem. Dodajanje flavonoidov poveča imunost. Vsebuje vitamine in minerale, ki vplivajo na splošno dobro počutje in imunski sistem. Dodajanje flavonoidov poveča imunost.
2297 2297

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Vsebuje vitamine in minerale, ki vplivajo na splošno dobro počutje in imunski sistem. Dodajanje flavonoidov poveča imunost.

Indikacije za uporabo izdelka

za vsakodnevno uporabo pri odraslih psih. Navodila za uporabo: 1 tableta na 8 kg telesne teže dnevno. Če vam je tableta prevelika jo lahko tudi prepolovite in zdrobljeno dodate v hrano.

Žvečljive tablete, ki jih psi obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Pri dr Seidel prihajajo vse sestavine iz preverjenih virov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Vsak izdelek je pred izstavitvijo na trg tudi preizkušen na uporabnosti, ki zagotavlja optimalno konsistenco, velikost pakiranja ali najboljši okus. Zato so izdelki dr Seidel že leta cenjeni pri veterinarjih, rejcih, lastnikih in ljubiteljih hišnih živali.
Žvečljive tablete, ki jih psi obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Sestavine dopolnila za starejše pse

pivski kvas, dikalcijev fosfat, škrob. Dodatki: (v 1,6 g tableti): resveratrol (flavonoidi) 16 mg; magnezij 4,8 mg; vitamini: A 360 IU, D3 40 IU, E 2 mg, B1 101 μg, B2 230 μg, B6 115 μg, B12 2,3 μg; folna kislina 27 μg; pantotenska kislina 918 μg; biotin 9 μg; cink 3,4 mg; železo (kelat) 5 mg; baker (kelat) 333 μg, jod 58 μg; selen 11 μg; tehnološki dodatki. Analitične sestavine (izračunano): beljakovine 18,2%; maščoba 1,8%; vlaknine 1,4%; pepel 33,7%; kalcij 10,7%; fosfor 7,4%; natrij 0%.

Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Opozorilo
Samo za uporabo pri živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklusu

Vsa odstopanja od normalne pogostosti, trajanja ali jakosti krvavitve ocenjujemo kot motnje v menstrualnem ciklusu. Večina motenj menstrualnega ciklusa je pogosto brez bolezenskega ozadja in gre za občasne in prehodne motnje. V prispevku so opisane naslednja stanja: nenormalna krvavitev iz maternice, amenoreja, dismenoreja, sindrom policističnih ovarijev in premenstrualni sindrom.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja