Dr Seidel Flawitol za starejše pse - glukozamin, hondroitin & MSM, 120 tablete

Formula je obogatena s hondroitinom in glukozaminom, kar zmanjšuje nelagodje, povezano s bolečinami sklepov. Formula je obogatena s hondroitinom in glukozaminom, kar zmanjšuje nelagodje, povezano s bolečinami sklepov.
2834 2834

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Formula je obogatena s hondroitinom in glukozaminom, kar zmanjšuje nelagodje, povezano s bolečinami sklepov.

Povečana vsebnost flavonoidov ščiti pse pred škodljivimi učinki prostih radikalov. Vpliva na delovanje imunskega sistema.

  • Glukozamin nastopa, kot gradbeni element hrustanca ter zagotavlja potrebne hranilne snovi hrustančnim celicam.
  • Hondroitin zagotovi ustrezno trdnost in mazljivost sklepa.

Indikacije za uporabo Dr Seidel Flawitol 

za vsakodnevno uporabo pri starejših (>7 let) psih. Navodila za uporabo: 1 tableta na 8 kg telesne teže dnevno. Če vam je tableta prevelika jo lahko tudi prepolovite in zdrobljeno dodate v hrano.

Žvečljive tablete, ki jih psi obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.
Pri dr Seidel prihajajo vse sestavine iz preverjenih virov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Vsak izdelek je pred izstavitvijo na trg tudi preizkušen na uporabnosti, ki zagotavlja optimalno konsistenco, velikost pakiranja ali najboljši okus. Zato so izdelki dr Seidel že leta cenjeni pri veterinarjih, rejcih, lastnikih in ljubiteljih hišnih živali

Sestavine Dr Seidel Flawitol tablet

pivski kvas, dikalcijev fosfat, škrob, glukozamin 40 mg, hondroitin 40 mg. Dodatki (v 1,6 g tableti): resveratrol (flavonoidi) 48 mg; magnezij 4,8 mg; vitamini: A 360 IU, D3 40,3 IU, E 2,3 mg; B1 101 μg, B2 230 μg, B6 115 μg, B12 2,3 μg; folna kislina 27 μg; pantotenska kislina 918 μg; biotin 9,2 µg; cink 3,4 mg; železo (kelat) 5 mg; baker (kelat) 333 μg, jod 58 μg; selen 11 μg; tehnološki dodatki. Analitične sestavine (izračunano): beljakovine 18,2%; maščoba 1,8%; vlaknine 1,4%; pepel 33,7%; kalcij 10,7%; fosfor 7,4%; natrij 0%.

Shranjevanje

Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Opozorilo
Samo za uporabo pri živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Operacija poteka tako, da se na gubi na vratu naredi majhen rez, s tem pa se omogoči, da je brazgotina po operaciji manj vidna. K tveganjem te operacije sodijo okvare glasilk, ki imajo lahko za posledico stalno hripavost ali pa poškodbo obščitnice, pri kateri pride posledično do hipofunkcije. Stranski učinki so zelo redki in so v neposredni povezavi z izvedeno operacijsko tehniko. Pogosto se po operaciji bolnike zdravi z jodidom in/ali pripravkom ščitničnih hormonov, s čimer se zagotovi, da golša ne raste več. Večina prizadetih morajemati zdravila do smrti, saj bo golša v nasprotnem primeru spet začela rasti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov