Dr Seidel Hipoalergeni šampon, 220 mL

Ta hipoalergeni šampon je namenjen psom z zelo občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam in draženju. Šampon vsebuje blage pralne sestavine ter vlažilne in hranljive snovi, ki obnavljajo naravno zaščito kože. Ta hipoalergeni šampon je namenjen psom z zelo občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam in draženju. Šampon vsebuje blage pralne sestavine ter vlažilne in hranljive snovi, ki obnavljajo naravno zaščito kože.
12966 12966

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Ta hipoalergeni šampon je namenjen psom z zelo občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam in draženju. Šampon vsebuje blage pralne sestavine ter vlažilne in hranljive snovi, ki obnavljajo naravno zaščito kože.

Šampon olajša česanje, preprečuje prekomerno suhost kože in koži povrne naravno mehkobo in sijaj. Uporablja se lahko za pse, ki ne prenašajo običajnih šamponov.

Priporočilo za uporabo šampona

Izdelek za nego, namenjen psom s posebej občutljivo kožo, nagnjeno k draženju in alergijam (še posebej občutljivi na ugrize bolh). Lahko se uporablja v primeru netolerance na druge šampone in pasme psov, najbolj nagnjene k alergijam, kot so: ameriški stafordski terier, bokser, bostonski terier, angleški buldog, francoski buldog, bull terier, cairnski terier, cavalier king charles španjel, dalmatinec , foksterier, zlati prinašalec, jack russell terier, labradorec, lhasa apso, šnavcer, škotski terier, mops, nemški ovčar, seter (različne pasme), shar pei, shih tzu, zahodnovišavski beli terier.

Aktivne sestavine šampona za nego

- Hipoalergena formula vsebuje snovi z nizkim alergijskim profilom. Ne vsebuje dodatkov za vonj ali drugih dopolnilnih sestavin, ki bi lahko povečale tveganje za alergijsko reakcijo (barvila ali parabeni).

- Lanolin je naravno vlažilno sredstvo. Dopolni vsebnost lipidov in obnovi ustrezno ravnovesje vode in lipidov v dlaki.

- Hidrolizirani proteini izboljšajo vodno ravnovesje v dlaki. Kondicionirajo in izboljšajo videz, povrnejo mehkobo in sijaj ter olajšajo česanje.

Šampon ne vsebuje barvil, dišav ali parabenov.

Shranjevanje
Hraniti izven dosega otrok in živali.

Opozorilo
Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine INCI hipoalergenega šampona

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, Lauramidopropyl Betaine, Ricinus communis, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Stearate, Lanolin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Helicobacter pylori

Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav zaradi okužbe z bakterijo Helicobacter pylori?
S to bakterijo je okužene več kot 60 % človeške populacije. Število okuženih, način in starost ob okužbi se močno razlikujejo med deželami tretjega sveta in deželami blagostanja. Na stopnjo prekuženosti vplivajo ob socialno-ekonomskem statusu še z njim povezana razlika v bivalnem standardu in osebni higieni, oskrba s kakovostno pitno vodo in možnost mešanja fekalij z viri pitne vode ter uporaba fekalij pri pridelavi hrane. V nerazvitem svetu z nizkim socialno-ekonomskim in bivalnim standardom ter slabo higieno je okužena skoraj celotna populacija, večina se okuži že v otroštvu. Tudi v razvitih državah je prekuženost večja med revnejšimi sloji.

Najpogostejši način prenosa okužhe je torej t. i. črevesno-ustna pot, zato je najbolj ?učinkovit način preprečevanja okužbe dobra osebna higiena (umivanje rok po opravljeni veliki potrebi) s kakovostno (pitno) vodo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov