Dr Seidel šampon z ovsom in aloe vero, 220 mL

Šampon dr Seidel z ovsom in ekstraktom Aloe vere je specializiran izdelek za nego kože, ki je srbeča in nagnjena k draženju. Priporočljiv je kot negovalni šampon pri zdravljenju kožnih stanj, kot je atopija ali vnetje lojnic. Šampon dr Seidel z ovsom in ekstraktom Aloe vere je specializiran izdelek za nego kože, ki je srbeča in nagnjena k draženju. Priporočljiv je kot negovalni šampon pri zdravljenju kožnih stanj, kot je atopija ali vnetje lojnic.
10482 10482

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Šampon dr Seidel z ovsom in ekstraktom Aloe vere je specializiran izdelek za nego kože, ki je srbeča in nagnjena k draženju. Priporočljiv je kot negovalni šampon pri zdravljenju kožnih stanj, kot je atopija ali vnetje lojnic.

Ekstrakt ovsa deluje proti srbenju, medtem ko ekstrakt Aloe vere in Urea zagotavljata vlažilni učinek. Alantoin blaži draženje, uravna in mehča kožo. Šampon temeljito odstrani umazanijo in koži povrne naravno mehkobo in sijaj.

Aktivne sestavine inovativnega šampona

- Ekstrakt ovsa deluje proti srbenju, medtem ko ekstrakt Aloe vere in Urea zagotavljata vlažilni učinek.
- Alantoin blaži draženje, uravna in mehča kožo.

Primerno za pogosto uporabo. Ne vsebuje barvil ali dišav. Izdelek je namenjen psom in mačkam.

Sestavine INCI veterinarskega šampona

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauramidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Panthenol, Urea, Lanolin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate.

Shranjevanje
Hraniti izven dosega otrok in živali.

Opozorilo
Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Za Blastocystis so najprej menili, da spada med nep ato gene kvasovke.

Na podlagi analiz njegove ribosomske RNK ga sedaj uvrščajo v nov razred Blastocystea, med t. i. stramenopile oz v skupino Chromista (skupina vsebuje večinoma fotosintetske, enocelične in večcelične "botanične protiste" z dvema bičkoma, npr. diatomeje, sluzavke, rjave alge). Blastocystis je edini predstavnik skupine Chromista, ki so ga našli pri človeku. Raziskave so pokazale, da obstaja več različnih skupin oz. genotipov teh anaerobnih mikroorganizmov. Ugotovili so, da se beljakovine teh skupin imunološko razlikujejo. Nadaljnje raziskave bodo pokazale, ali bodo skupine oz. genotipi razvrščeni vsak v svojo vrsto ali je morda ena vrsta bolj patogena kakor druga in ali je med njimi morda tudi epidemiološka razlika (Zierdt, 1991, Noel in sod., 2005, Tan, 2008).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov