Dr Seidel tekočina za madeže okrog oči psov in mačk, 75 mL

Nežno in učinkovito odstrani madeže in izcedke okoli oči. Vsebuje vlažilne in mazalne sestavine, ki preprečujejo suhost. Zahvaljujoč Alantoinu ter zelenemu čaju in smetilki blaži draženje, ki ga povzroča izcedek iz oči. Nežno in učinkovito odstrani madeže in izcedke okoli oči. Vsebuje vlažilne in mazalne sestavine, ki preprečujejo suhost. Zahvaljujoč Alantoinu ter zelenemu čaju in smetilki blaži draženje, ki ga povzroča izcedek iz oči.
13993 13993

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Nežno in učinkovito odstrani madeže in izcedke okoli oči. Vsebuje vlažilne in mazalne sestavine, ki preprečujejo suhost. Zahvaljujoč Alantoinu ter zelenemu čaju in smetilki blaži draženje, ki ga povzroča izcedek iz oči.

Izdelek je zdaj na voljo v novi priročni embalaži in novi privlačni obliki! S posebej razvitim mehkim aplikatorjem (skritim pod pokrovčkom) bo uporaba tekočine še bolj priročna za lastnika in bolj udobna za žival.

Aktivne sestavine Dr Seidel tekočine

Izvlečki iz rastline smetilka in zelenega čaja, kožo pomirjajo in napnejo.
Alantoin ima podobne učinke kot izvlečki iz smetilke in zelenega čaja. Blaži draženje, ki ga povzročajo očesni izcedki.
Blage izpiralne komponente poskrbijo za zelo temeljito čiščenje madežev oči.

Način uporabe Dr Seidel tekočine

Navlažite bombažno vato s tekočino in nežno podrgnite po madežih. Postopek večkrat ponovite, dokler se izcedek popolnoma ne odstrani. Uporabljajte dvakrat na teden. Tesno zaprto shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestavine INCI tekočine za nego uhljev psov in mačk

Aqua, Euphrasia Officinalis, Camellia Sinensis, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Prote-in, PEG-75 Lanolin, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Sodium Benzoate.

Shranjevanje

Hraniti izven dosega otrok in živali.

Opozorilo

Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Iskanje odgovora na vprašanje Zakaj?
Zdravila. Določena zdravila (na primer zdravila za zmanjšanje imunske reakcije po presaditvi organa) lahko oslabijo imunski sistem, s tem pa tumor neovirano raste. Tudi cistostatiki, ki se jih uporablja za zdravljenje raka, lahko delno spodbujajo razvoj raka, čeprav se redko zgodi, da bi bolniki po kemoterapiji zboleli za rakom - približno 17 odstotkov v obdobju petih do desetih let, ki sledijo. Ko odtehtate koristi in slabosti, je kemoterapija v večini primerov še vedno priporočljiva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov