Dr. Steinberger biozelenjavni sok

Vsi pomembni elementi, predvsem minerali, vitamini in vlaknine.<br><br><span class="modro"><strong>Nujno opozorilo: </strong>v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!</span><br> Vsi pomembni elementi, predvsem minerali, vitamini in vlaknine.

Nujno opozorilo: v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!
557684 269

Ocene in mnenja

Opis

PRIPOROČEN JE IZBOR POŠTNE OPCIJE: PAZLJIVO RAVNANJE

Izdelek je steklen in lahko se tekom prenosa in poštne dostave tudi razbije. Neustrezna izbira poštne opcije lahko vodi do poškodbe blaga in nastanka nepotrebnih stroškov.

Sok je pridobljen iz biološko pridelane zelenjave (paradižnika, korenčka, rdeče pese, zelene, kumaric, kislega zelja, čebule in paprike) ter je popolnoma naraven, brez dodanih konzervansov. Sok je nizkokaloričen.
 
Dodana mu je jodirana sol, tako da je še posebej primeren za vse, ki jim primanjkuje joda. S skrbno predelavo zelenjave smo v soku ohranili vse pomembne elemente, predvsem minerale, vitamine in vlaknine.

Vsebnost (v 100 ml)

    * energijska vrednost 71 kJ (17 kcal)
    * beljakovine 0,7 g
    * ogljikovi hidrati 3,0 g; od tega sladkorji 3,0 g
    * maščobe 0,2 g, od tega nasičene maščobne kisline 0,02 g
    * balastne snovi 0,8 g
    * natrij manj kot 0,3 g

Sestavine

sok iz paradižnika, korenčka, rdeče pese, zelene, kumaric, kislega zelja (zelje, morska sol), čebule, paprike; limona, koper, luštrek, kumina, peteršilja, morska sol.
 
Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 400 ml soka ustreza 1 krušni enoti.
 
Sok priporočamo kot nadomestek manjšega obroka pri raznih dietah, po operativnih posegih ust in ustne votline, ko je žvečenje hrane oteženo oziroma kot dodatek k enolični prehrani, v kateri je premalo zelenjave. Sok uživajte po potrebi. Če želite, ga lahko tudi razredčite z vodo, pogrejete in pripravite kot okusno juho ali pa naredite odlično omako za testenine.

Neto vsebina

750 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ne maram se iti te igre
Otroci prevzamejo vedenje po številnih vzorih, ki so jim priče. Dokazano je, da na njihovo vedenje vplivajo nasilni prizori na televiziji, lahko pa postanejo zlobni in kruti tudi zaradi načina, na katerega starši 'popravljajo' otrokovo vedenje. Izkazalo se je, da otroci, ki so jih doma tepli, pri starosti štirih let pri svojih igrah igrajo bodisi vlogo žrtve bodisi vlogo preganjalca. Nasprotno pa so otroci, ki jih niso disciplinirali surovo, pri igri običajno prijazni in radi sodelujejo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr Steinberger Dr Steinberger
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov