Dr. Temt čopič za nanos maske, 1 čopič

Dr. Temt čopič za nanos maske je primeren za intenzivnejše nanašanje. Dr. Temt čopič za nanos maske je primeren za intenzivnejše nanašanje.
19530 19530

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt čopič za nanos maske je primeren za intenzivnejše nanašanje.

Čopič je bolj kompakter a ob enem nežen do površine kože obraza.

Čopič v namenen higiene od časa do časa dobro očistite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pritiski šole

Z zahtevami šole se ni vedno preprosto kosati, prav tako pa se je težko upreti mnogim skušnjavam, a tvoj trud bo bogato poplačan.

»Špricanje« pouka

Nekateri učenci izostajajo od pouka, da bi se uprli enoličnosti in navidez neumnim šolskim pravilom. Dogaja se tudi, da starši zahtevajo od otrok, naj ostanejo doma in poskrbijo za hišna opravila ali popazijo na brate ali sestre, medtem ko so sami v službi. Če začneš izostajati od pouka, se hitro znajdeš v začaranem krogu; ker boš vse bolj v zaostanku s šolskim delom, se boš vse težje vrnil v šolo. Namesto da bi hodil k pouku, boš začel pohajkovati naokoli ali pa ostajati kar doma in"poslušati glasbo. Če te k izostajanju od pouka ne nagovarjajo prijatelji, ampak lastni starši, jih opomni, da ravnajo v nasprotju z zakonom. Če pa ostajaš doma svojevoljno brez njihove vednosti, se zavedaj, da bo šola starše kmalu obvestila o izostankih.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja