Dr. Temt Aloe vera ampule

Dr. Temt Aloe vera ampule so visoko regenerirajoča in koncentrirana raztopina, ki izboljša navlaženost, elastičnost kože ter njeno teksturo.
19536 19536
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Aloe vera ampule so visoko regenerirajoča in koncentrirana raztopina, ki izboljša navlaženost, elastičnost kože ter njeno teksturo. Na površini kože je vpostavljeno ravnovesje, koža je pomirjena, vzpostavljeno pa je ravnovesje celic.

Visoko koncentriran izdelek za takojšnjo pomiritev in navlaženost kože. Vsebujejo aloe vero in aquaderm, ki ju koža takoj vpije, vplivata pa na njeno pomiritev in intenzivno vlaženje. Rezultat zmanjšanja drobnih gubic je viden takoj. Koža je osvežena in obnovljena, njena tekstura pa prožna. Glavna učinkovina je aloe vera izvleček, ki kožo okrepi, pomiri in zmehča.

Izdelek vsebuje sledeče sestavine: ekstrakt poživljajoče aloe vere ter aquaderm kompleks, ki pripomore k regeneraciji in zadrževanju vlage v koži.

 

Priloge

Sestavine

FEHLER BEIM ERSTELLEN DER LISTE: ARTIKEL "0200411 LMF LIKOR-GRIN"" HAT KEINE INCILISTE., AQUA, CELLULOSE GUM, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, FRUCTOSE, GIYCINE, NIACINAMIDE, UREA, INOSITOL, SODIUM BENZOATE, POLYSORBATE 20, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Količina dnevno porabljene energije se lahko spreminja in nanjo lahko vplivate pozitivno ali negativno.

V zadnjem času so še posebno priljubljene t. i. mikrodiete (diete, pri katerih smete pojesti kakih 500 kalorij dnevno), vendar pri njih poleg maščob izgubljate tudi mišično maso.

Še bolj škodljivo pa vplivajo na bazalno presnovo. Če se odločite za strogo dieto, se bo telo proti stradanju začelo boriti tako, da se bo presnova upočasnila, zaradi česar bo telo porabilo petnajst do dvajset odstotkov manj energije.

S takšnimi dietami boste sicer shujšali, vendar boste z njimi škodili svojemu zdravju. Zdravo boste shujšali in ostali vitki le, če boste spremenili življenjski slog in prehranske navade.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov