x
Vse kategorije
Dr. Temt Anti Aging Advance ampule
Dr. Temt Anti Aging Advance ampule
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Temt Anti Aging Advance ampule

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories
Dr. Temt Anti Aging Advance ampule so namenjene intenzivni negi kože obraza, saj zagotavlja njeno elastičnost ter čvrstost.
Cena: 42,73 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Anti Aging Advance ampule so namenjene intenzivni negi kože obraza, saj zagotavlja njeno elastičnost ter čvrstost.

Z uporabo teh kozmetičnih ampul boste dosegli izrazito regeneracijo globokih in manj vidnih gub na obrazu. Drobne gubice so zmanjšane, ten je poenoten, razbarvanost določenih predelov obraza pa je zmanjšana ter prilagojena.

Koža je z uporabo teh ampul izrazito navlažena, regenerirana ter celo zaščitena pred dodatnimi poškodbami kože in celičnih struktur.

Gubice in manjše izrazne gube so z uporabo tretmaja v obliki ampul izrazito korigirane, saj so po tretmaju vidno zmanjšane, koža pa postane poenotena in gladka.

Ampule uporabite po potrebi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Nekoč so jo imeli za neizogibno posledico staranja, danes pa vemo, da je osteoporozo mogoče preprečiti. A tudi če nastane, je mogoče ustaviti njen razvoj in celo zmanjšati posledice.

Najboljši način, da spoznate, kaj se dogaja v vaših kosteh, ko se starate, je, da pomislite na svoj pokojninski sklad. Verjetno že vrsto let namenjate del denarja zanj, spremljate, kako raste, štejete obresti in pričakujete dan, ko boste končno lahko začeli črpati iz njega. Cilj je seveda, da vam denarja ne zmanjka. Enako velja za kosti.

Celice, imenovane osteoblasti, s pomočjo hormonov, vitaminov in mineralov v zapletenem presnovnem procesu vse življenje neutrudno gradijo kosti, da ustvarijo kar najbolj gosto kost. Obenem pa druge celice, imenovane osteoklasti, razgrajujejo kost, da zagotovijo kalcij za druge dele vašega telesa, zlasti za možgane, mišice
in živčevje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.