Dr. Temt Anti Aging Advance ampule

Dr. Temt Anti Aging Advance ampule so namenjene intenzivni negi kože obraza, saj zagotavlja njeno elastičnost ter čvrstost.
19429 19429

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Anti Aging Advance ampule so namenjene intenzivni negi kože obraza, saj zagotavlja njeno elastičnost ter čvrstost.

Z uporabo teh kozmetičnih ampul boste dosegli izrazito regeneracijo globokih in manj vidnih gub na obrazu. Drobne gubice so zmanjšane, ten je poenoten, razbarvanost določenih predelov obraza pa je zmanjšana ter prilagojena.

Koža je z uporabo teh ampul izrazito navlažena, regenerirana ter celo zaščitena pred dodatnimi poškodbami kože in celičnih struktur.

Gubice in manjše izrazne gube so z uporabo tretmaja v obliki ampul izrazito korigirane, saj so po tretmaju vidno zmanjšane, koža pa postane poenotena in gladka.

Ampule uporabite po potrebi.

Priloge

Sestavine

AQUA, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, DIOSCOREA VILLOSA ROOT EXTRACT, SORBITOL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT, GLYCINE SOJA STEROLS, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ACACIA SEYAL GUM EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, OLEYL ALCOHOL, PHENYLPROPANOL, CELLULOSE GUM, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, 2-BROMO-2- NITROPROPANE-1,3-DIOL, METHYLPARABEN, SODIUM SORBATE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 47005, CI 15985

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Nekoč so jo imeli za neizogibno posledico staranja, danes pa vemo, da je osteoporozo mogoče preprečiti. A tudi če nastane, je mogoče ustaviti njen razvoj in celo zmanjšati posledice.

Najboljši način, da spoznate, kaj se dogaja v vaših kosteh, ko se starate, je, da pomislite na svoj pokojninski sklad. Verjetno že vrsto let namenjate del denarja zanj, spremljate, kako raste, štejete obresti in pričakujete dan, ko boste končno lahko začeli črpati iz njega. Cilj je seveda, da vam denarja ne zmanjka. Enako velja za kosti.

Celice, imenovane osteoblasti, s pomočjo hormonov, vitaminov in mineralov v zapletenem presnovnem procesu vse življenje neutrudno gradijo kosti, da ustvarijo kar najbolj gosto kost. Obenem pa druge celice, imenovane osteoklasti, razgrajujejo kost, da zagotovijo kalcij za druge dele vašega telesa, zlasti za možgane, mišice
in živčevje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja