Dr. Temt Correcting Beautifier za izboljšan tonus z ZF20, 50 mL

Dr. Temt Correcting Beautifier za izboljšan tonus z ZF20 kožo intenzivno navlaži ter prilagodi njen tonus. Dr. Temt Correcting Beautifier za izboljšan tonus z ZF20 kožo intenzivno navlaži ter prilagodi njen tonus.
19545 19545

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Correcting Beautifier za izboljšan tonus z ZF20 kožo intenzivno navlaži ter prilagodi njen tonus.

Dr. Temt Correcting Beautifier je inovativen tretma, ki je primeren za nego ter zaščito kože pred delovanjem srednje močnih sončnih žarkov - predvsem žarkov UVA tipa.

Krema za izboljšanje tonusa tako nudi lahno toniranje, koža je zopet sijoča, intenzivno navlažena ter regenerirana. Lahni ter kvalitetni pigmenti v kremi nudijo intenzivno filter zaščito ob enem pa kožo tolko zaščitijo, da prekrijejo tudi vse nepravilnosti kožnega tipa.

Sestavine Dr. Temt Correcting Beautifier

- rastlinski kolagen: ki daje koži volumen in čvrstost

- hialuronska kislina, ki je magnt za vodo, koži ob enem daje tudi polnost in vitalnost

- izvleček aloe vere: kožo navlaži ter daje regenerativen učinek

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Najprimernejši čas za začetek spolnih odnosov je gotovo, ko si jih oba s partnerjem želita, zato se o tem pogovorita in počasi poskusita.

• Če si oba želita, potem ni razloga, da ne bi poskusila spolnega odnosa brez penetracije že nekaj dni po porodu. Orgazmi so celo dobrodejni, saj naj bi pospešili krčenje maternice.

• Na začetku boste morda čutili bolečino in napetost, vendar odlašanje ne pomaga. Najpomembneje je, da je nožnica popolnoma sproščena, zato poskrbita za dolgo predigro.

• Ženska naj ne leži na hrbtu, saj v tem položaju penis lahko pritiska na ranjeno zadnjo steno nožnice. Če se nožrsca zdi zelo ozka, naj jo partner skuša nežno razširiti s prsti. Začetne težave naj vam ne vzamejo poguma, saj so povsem normalne. Nežno poskusite znova.

• Številni pari počakajo z odnosi do partnerkinega prvega ginekološkega obiska.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede