Dr. Temt Elience Age Defensive nočna krema, 50 mL

Dr. Temt Elience Age Defensive nočna krema je intenzivno delujoča nočna razkošna krema, za nego in zaščito pred delovanjem prostim radikalov. Dr. Temt Elience Age Defensive nočna krema je intenzivno delujoča nočna razkošna krema, za nego in zaščito pred delovanjem prostim radikalov.
456896 19544
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Elience Age Defensive nočna krema je intenzivno delujoča nočna razkošna krema, za nego in zaščito pred delovanjem prostim radikalov.

Znaki prezgodnega staranja so omiljeni, saj intenzivno nočno delovanje kreme Temt deluje na vse vidne znake staranja, kožo regenerira ter nudi učinkovito zaščito pred pospešenim delovanjem radikalov. Koža na videz ni več utrujena, prav tako tudi ne več obremenjena.

Kozmetična nočna krema je namenjena intenzivnemu delovanju ponoči, regeneracija kožne površine poteka ponoči ter globinsko neguje kožo, ko je ta pripravljena na privzem kozmetičnih sestavin.

Uporaba Dr. Temt Elience Age Defensive nočne nege

Kremo nanesite po opravljenem čiščenju kože obraza, saj je le takrat koža pripravljena na privzem aktivnih komponent. Koža ponoči "počiva" ter omogoča povečan privzem aktivnih sestavin kreme, zato tudi omogoča večjo učinkovitost tega kvalitetnega kozmetičnega izdelka Dr. Temt.

Vitamin E, ki ga nočna krema vsebuje deluje izrazito proti nastajanju radikalov, zato je koža zaščitena pred staranjem. Vitamin E spada v skupino močnih antioksidantov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Naj vas ne skrbi nihanje razpoloženja. Prvi teden po porodu boste verjetno padli v depresijo. To je povsem običajna posledica nenadnega pomanjkanja hormonov, ki jih je vaše telo proizvajalo med nosečnostjo, in bo prešla venem tednu ali desetih dneh. Ne skrivajte solza, temveč partnerju zaupajte svoja čustva.

• Vzemite si čas za partnerja. Otrok prav gotovo zahteva veliko vašega časa, vendar je za vajin odnos pomembno, da posvetita pozornost tudi drug drugemu.

Vaje za medenično dno, ki jih začnite delati takoj po porodu, bodo gotovo pomagale. Na začetku bodo verjetno nekoliko boleče, zato začnite počasi in nežno.

• Najprimernejši čas za začetek spolnih odnosov je gotovo, ko si jih oba s partnerjem želita, zato se o tem pogovorita in počasi poskusita.

• Če si oba želita, potem ni razloga, da ne bi poskusila spolnega odnosa brez penetracije že nekaj dni po porodu. Orgazmi so celo dobrodejni, saj naj bi pospešili krčenje maternice.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja