Dr. Temt Hydro Complex ampule za vlaženje

So odlične za regeneracijo zelo suhe in poškodovane kože.

19366 19366

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za normalno in suho kožo

Opis izdelka:

vsebujejo aquaderm in glicerin. Obe sestavini stabilizirata vsebnost vlage v koži. So odlične za regeneracijo zelo suhe in poškodovane kože.

Glavne sestavine:

• glicerin: izboljšuje ravnovesje.

• aquaderm: zadrži vlago v notranosti kožnega tkiva.

Priloge

Sestavine

AQUA, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, POLYSORBATE 20, GLYCINE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, FRUCTOSE, INOSITOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, NIACINAMIDE, PHENYLPROPANOL, CELLULOSE GUM, PROPANEDIOL, UREA, IMIDAZOLIDINYL UREA, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, SODIUM BENZOATE

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Superhrana s kalcijem: mleko in še kaj

Nemastno mleko, sir z malo maščobe in nemasten jogurt so med najbogatejšimi viri kalcija v vaši trgovini z živili. Vsaka enota vam zagotovi okoli 350 mg kalcija ter drugih mineralov in vitaminov, ki jih morate zaužiti in uporabiti.

Če imate radi mleko, je to odlična novica. To je le še razlog več, da si ga ulijete čez jutranja žita, končate dan z vročim kakavom ali uživate v siru in polnozrnatih krekerjih med opoldanskim prigrizkom.

Kaj pa, če ne marate mleka ali ga sploh ne morete piti? Veliko ljudi se čuti napihnjene in nelagodno, če uživajo mlečne izdelke, ker v njihovem telesu ni encima, potrebnega za prebavo mlečnega sladkorja laktoze. Če imate netoleranc o do laktoze ali raje ne uživate veliko mlečnih izdelkov, imamo za vas veliko alternativ z obilo kalcija, od zelene listnate solate do oreškov, obogatenega sojinega mleka in pomarančnega soka ter celo jogurta.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja