Dr. Temt Macadamia Oil ampule za suho kožo, 50 x 5 mL

Macadamia olje je nehlapno olje, je učinkovito hranljivo rastlinsko olje, ki se hitro vpije v kožo. Macadamia olje je nehlapno olje, je učinkovito hranljivo rastlinsko olje, ki se hitro vpije v kožo.
19368 19368
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za normalno in suho kožo

Opis izdelka:

Macadamia olje je nehlapno olje, je učinkovito hranljivo rastlinsko olje, ki se hitro vpije v kožo. Primerno pedvsem za uporabo za suho kožo. Rezultat je gladka in žametna koža.

Glavne sestavine:

• Macadamia olje: neguje in pomirja kožo. Zaščiti jo pred prostimi radikali (zaščitni faktor). Trigliceridi so glavna sestavina tega rastlinskega olja ter estri pridobljeni iz glicerola in maščobnih kislin. Macadamia olje ima prijeten vonj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Več o kalcijevih dodatkih si preberite pozneje v tem poglavju. Strokovnjaki za prehrano se strinjajo, da so eden najboljših dodatkov za ženske - in morda tudi za moške.

»Sarah ni edina,« pravi dietetičarka in zdravnica dr. Christine Gerbstadt, predstavnica Ameriške dietetične zveze. V neki nedavni študiji je 30 odstotkov starejših ljudi priznalo, da redno preskočijo kak obrok, ker jim preprosto ni do hrane.

»Če izgubite apetit, morate najprej obiskati svojega zdravnika,« pravi. »Lahko je rahlo znamenje skrite zdravstvene težave ali celo depresije. Če se zdravstvene težave izključijo, razmislite, da bi si obroke naredili bolj družabne. Navadno pojemo več, če smo skupaj z drugimi zaradi druženja pa so obroki spet prijetni. Uživanje hrane z drugimi ni nujno, da je drago. Lahko se dobite s prijateljico v parku in skupaj pojesta malico iz vrečke ali pa koga povabite k sebi za kosilo ali večerjo. Lahko greste tudi sami kam ven, kjer je več ljudi. Ni treba, da je to kak klub za upokojence. Pojdite v krajevno študentsko kavarno ali pa v restavracijo v nakupovalnem središču - seveda pa izbirajte zdravo hrano.«

»Če se vam hrana ne zdi privlačna, eksperimentirajte z začimbami,« svetuje dietetičarka in medicinska sestra Lola O'Rourke. »Začimbe so odlična spodbuda - dobili boste dodatne antioksidante brez dodatnih kalorij.«

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja