Dr. Temt Magic Lashes spodbuda za trepalnice, 4 mL

Dr. Temt Magic Lashes tretma za trepalnice je učinkovit napreden izdelek, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi. Dr. Temt Magic Lashes tretma za trepalnice je učinkovit napreden izdelek, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi.
19347 19347
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Magic Lashes tretma za trepalnice je učinkovit napreden izdelek, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi. 

Trepalnice so z uporabo Dr. Temt Magic Lashes tretmaja izrazito sijoče, ter regenerirane. Na videz so tudi daljše, okrepljene, razbohotene in predvsem zapeljivejše. Trepalnite Dr. temt izrazito definira in poudari vsako trepalnico posebej.

Dr. Temt Magic Lashes tretma je narejen iz številnih eteričnih olj ter precizno izbranih količin botaničnih naravnih olj - med drugim pa je obogaten tudi z ricinusovim oljem ter naravnim oljem argana.

Če so trepalnice izrazito lomjive, šibke, obrvi pa morebit redkejše je kozmetičen izdelek primeren način za njihovo hitro regeneracijo ter enostavno uporabo.

Izdelka ni smiselno uporabljati:

- na permanentnih trepalnicah

- na semi permanentnih tipih maskar

Dr. Temt Magic Lashes tretma - uporaba pripomočka

Izdelek nanesite vsakodnevno, lahko tekom dneva na oslabljene korenine. Izdelek je dermatološko ter tudi oftalmološko sprejemljiv.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov