Dr. Temt Neothermin maska v prahu, 800 g

Je maska za obraz in telo v obliki prahu, ki ima poživljajoče in osvežilne lastnosti. Je maska za obraz in telo v obliki prahu, ki ima poživljajoče in osvežilne lastnosti.
19477 19477
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za mastno in mešano kožo.

izdelek:

prah, maska.

Opis izdelka:

je maska za obraz in telo v obliki prahu, ki ima poživljajoče in osvežilne lastnosti. Ta maska ??se lahko uporablja tudi za mastno, aknasto kožo zaradi svojih lastnosti odstranjevanja sebuma. Možno jo je mešati z drugimi maskami, da bi koži dali dodaten čistilni učinek.

Glavne sestavine:

• rožno olje: popravlja poškodbe in gladi kožo.

• "bolus alba": za čiščenje.

•"bolus rubra": za čiščenje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Petnajst mesecev

Kupite mu trden stolček ali sedež, na katerega se bo lahko usedel brez opore in vadil vstajanje, sedanje ter gibanje kol kov in kolen. Sedež naj bo dovolj stabilen, da se ne bo prevrnil, ko se ga otrok oprime, da bi vstal. Njegovi koraki so še visoki, negotovi, opotekavi in neenakomerni. Če imate v hiši stopnišče, ga zavarujte z ograjo, saj zdaj lahko že pleza.

Štiri leta

Naučite ga skakati s kolebnico. Telesno je že dovolj spreten, da so njegovi gibi usklajeni in mišice gladko delujejo, zato s takšno dejavnostjo še krepi gibalne sposobnosti. Omogočite mu tudi igro na igralih na otroškem igrišču. Zdaj že teka, skače, poskakuje, pleza in teče po stopnicah navzdol. Lahko nese kozarec, poln vode, ne da bi jo polil.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja