x
Vse kategorije
Dr. Temt Terra C Plus podpora tvorbe kolagena, 30 mL
Dr. Temt Terra C Plus podpora tvorbe kolagena, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Temt Terra C Plus podpora tvorbe kolagena, 30 mL

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories

Glavne sestavine seruma podpirajo koži lastno sintezo kolagena. Zaradi tega je izboljšana vodna bilanca v koži.

Cena: 42,04 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujekolagen

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za vse tipe kože.

Opis izdelka:

Glavne sestavine seruma podpirajo koži lastno sintezo kolagena. Zaradi tega je izboljšana vodna bilanca v koži. Vidni rezultati se pojavijo v roku 4 do 6 tednov.

Glavne sestavine:

• ekstrakt planike: stimulira sintezo kolagena in hialuronske kisline. Kolagen in hialuronska kislina sta v veliki meri pomembna za prijetno in močno kožo. Vsebuje regenerativne lastnosti.

• hialuronska kislina: je sposobna vezave vode. Deluje kot magnet za vlago, pomaga vodi, da prodre v vašo kožo ter jo vlaži od znotraj navzven.

• izvleček oljčnih listov: je hranljiv. Oljčno olje ima podobne značilnosti kot izvleček planike. Glavni poudarek je na visoki stabilnosti oljčnega olja in izvlečka planike v raztopljeni obliki, v primerjavi z običajnimi oblikami vitamina C.

• limonino olje: odstrani odmrle celice.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odločitev za samskost

Ljudje spolnosti pripisujejo velik pomen, vendar ni prav nič narobe, če si je sploh ne želimo. Spolna sla je lahko močna ali pa je sploh ne občutimo. Nič ni narobe z vami, če si ne želite spolnosti. Če je tako, to tudi odkrito povejte. Spolnost vam mora biti v užitek in ne v breme, zato se ne počutite krive, če ne čutite tako kot drugi.

Težave žensk pri doživljanju orgazma

Verjetno najpogostejša spolna težava pri ženskah je, da ne morejo doživeti orgazma. Ženske s to težavo delimo v dve skupini, in sicer na tiste, ki še nikoli niso dosegle spolnega vrhunca, ter ženske, ki doživijo orgazem le v posebnih okoliščinah.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Kolagen - kaj je to in zakaj ga uporabljamo + 6 prednosti uporabe!

Na tem mestu predstavljamo vse, kar ste kadarkoli želeli vedeti o kolagenu, njegovi uporabi. Izvedeli boste vse in še več. Kaj je kolagen? | 6 prednosti uporabe | Vloga kolagena | Kolagen v hrani | Oblike kolagena | Uživanje kolagena |... preberi več...

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Vsebujekolagen

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.