Dr. Temt Terra C Plus podpora tvorbe kolagena, 30 mL

<p>Glavne sestavine seruma podpirajo koži lastno sintezo kolagena. Zaradi tega je izbolj&scaron;ana vodna bilanca v koži.</p>

Glavne sestavine seruma podpirajo koži lastno sintezo kolagena. Zaradi tega je izboljšana vodna bilanca v koži.

19539 19539

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za vse tipe kože.

Opis izdelka:

Glavne sestavine seruma podpirajo koži lastno sintezo kolagena. Zaradi tega je izboljšana vodna bilanca v koži. Vidni rezultati se pojavijo v roku 4 do 6 tednov.

Glavne sestavine:

• ekstrakt planike: stimulira sintezo kolagena in hialuronske kisline. Kolagen in hialuronska kislina sta v veliki meri pomembna za prijetno in močno kožo. Vsebuje regenerativne lastnosti.

• hialuronska kislina: je sposobna vezave vode. Deluje kot magnet za vlago, pomaga vodi, da prodre v vašo kožo ter jo vlaži od znotraj navzven.

• izvleček oljčnih listov: je hranljiv. Oljčno olje ima podobne značilnosti kot izvleček planike. Glavni poudarek je na visoki stabilnosti oljčnega olja in izvlečka planike v raztopljeni obliki, v primerjavi z običajnimi oblikami vitamina C.

• limonino olje: odstrani odmrle celice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odločitev za samskost

Ljudje spolnosti pripisujejo velik pomen, vendar ni prav nič narobe, če si je sploh ne želimo. Spolna sla je lahko močna ali pa je sploh ne občutimo. Nič ni narobe z vami, če si ne želite spolnosti. Če je tako, to tudi odkrito povejte. Spolnost vam mora biti v užitek in ne v breme, zato se ne počutite krive, če ne čutite tako kot drugi.

Težave žensk pri doživljanju orgazma

Verjetno najpogostejša spolna težava pri ženskah je, da ne morejo doživeti orgazma. Ženske s to težavo delimo v dve skupini, in sicer na tiste, ki še nikoli niso dosegle spolnega vrhunca, ter ženske, ki doživijo orgazem le v posebnih okoliščinah.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov