Dr.Bragi čistilni gel za obraz, 50 mL

<strong>Dr.Bragi čistilni gel za obraz je čistilo, ki je namenjeno čiščenju vseh kožnih tipov, še posebej občutljivih. Čistilo je namenjeno negi mastne, suhe ali normalne kože obraza.</strong> Dr.Bragi čistilni gel za obraz je čistilo, ki je namenjeno čiščenju vseh kožnih tipov, še posebej občutljivih. Čistilo je namenjeno negi mastne, suhe ali normalne kože obraza.
443387 9889

Ocene in mnenja

Opis

Dr.Bragi čistilni gel za obraz je čistilo, ki je namenjeno čiščenju vseh kožnih tipov, še posebej občutljivih. Čistilo je namenjeno negi mastne, suhe ali normalne kože obraza.

Čistilni gel Dr.Bragi  ne vsebuje alergenih umetnih penilnih sredstev ter mil, zato je izdelek še posebej primeren za globinsko čiščenje občutljive kože obraza.

Koža je po čiščenju revitalizirana, pomirjena, učinkovito očiščena, osvežena ter uravnovešena - počutili se boste enostavno bolje. Ker so učinkovine v tem gelu nealergene ter neinvazivne je čistilni gel povsem primeren za negovanje vseh tipov kože obraza.

Dr.Bragi čistilni negovalni gel tako vsebuje izvleček navadnega koprca, ki je obogaten z naravnim vitaminom A. Vitamin A je pomemben za revitalizacijo kože, saj s svojimi lastnostmi deluje pomlajevalno, gladilno ter voljno na površino kože obraza.

Pomirjujoč učinek izvlečka rastline modri glavinec (pravijo mu tudi Plavica) slovi po svojih antioksidantnih lastnostih, pomaga zmanjšati razširjene pore in izboljšuje strukturo kože.

Dr.Bragi očiščevalni gel pa vsebuje tudi aromo limone, limete ter papaje, ki pripomore k temu, da bo vaša koža poenotena, predvsem njegov ten in izgled. Koža bo po uporabi gela videti sijoča in revitalizirana..

Uporaba Dr.Bragi gela

Dr.Bragi gel je namenjen globinskemu čiščenju kože obraza. Gel nanesite na površino kože obraza, vtrite ga s krožnimi lahnimi gibi ter nato nežno sperite z vodo. Nadaljujte z Dr.Bragi negovalnim tretmajem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehodna možganska kap

Posebna opozorila
Potreben je čimbolj skrben nadzor dejavnikov tveganja.

Pri bolnkih s prehodnim možganskim ishemičnim napadom ne gre pozabiti, da so kljub navidezno manjši prizadetosti od bolnikov z možgansko kapjo zelo ogroženi. In ravno bolniki s prehodnim možganskim ishemičnim napadom so tisti, pri katerih lahko z dobro premišljenimi preiskavami in ustreznim zdravljenjem preprečimo nastanek ponovne in trajne nevrološke okvare  možganske kapi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Bragi Dr.Bragi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja