Dr.Bragi gel z encimi, 60 mL

<p>Gel z morskimi ecimi ohranja kožne celice, optimizira njihovo delovanje, spodbuja kožno regeneracijo, pospe&scaron;uje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost.</p>

Gel z morskimi ecimi ohranja kožne celice, optimizira njihovo delovanje, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost.

2021-08-13 159,42 €
906701 16080
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Preprečevanje je tako pomemben dejavnik kot zdravljenje oziroma celo pomembnejši. Staranje je kompleksen in neizogiben proces, ki pa se ne kaže samo v gubah in izgubi elastičnosti kože, temveč tudi v izgubi njene gostote, neenakomernem tonu in pigmentaciji.Gel z morskimi ecimi ohranja kožne celice:

- z uporabo gela boste občutno zavirali procese staranja in izboljšali stanje svoje kože,
- delovanje encimov v harmoniji s kožo okrepi naravne procese obnavljanja, to pa privede do vidno pozitivnih sprememb na koži,
- Dr. Bragi gel povečuje krvni obtok, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost.

Uporaba:

nanesite na obraz in predele okoli oči, lahko pa tudi kot podlago drugim preparatom. Gel lahko do dvakrat dnevno uporabite tudi za telo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda ko so raziskovalci na Medicinski fakulteti Baylor v Houstonu primerjali stopnjo uspešnosti ljudi, ki so se ravnali po takem pristopu »vse ali nič« (nehali so kaditi, zmanjšali so vnos natrija in začeli telovaditi, vse naenkrat), s tistimi, ki so v več kot IS-mesečnem obdobju sprejemali le po eno zdravo novo navado naenkrat, je le 6 odstotkov sodelujočih v študiji iz skupine »vse ali nič« ohranilo vse svoje nove navade. V isti študiji je
bila skupina »počasnih sprememb« pri telovadbi (veliko več so se gibali vsak dan) in zniževanju ravni holesterola uspešnejša kot skupina »vse ali nič«.

Za večino med nami je metoda počasnih sprememb pametna, praktična in bo najverjetneje pomagala zagotoviti uspeh. To potrjuje tudi veliko najnovejših raziskav o tem, kako se naši možgani prilagajajo na spremembe, in kažejo, da ta metoda res najbolje deluje.

S tem se strinjajo tudi strokovnjaki, ki delajo s starejšimi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Bragi Dr.Bragi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja