Dr.Bragi maska z encimi, 16 mL

Maska z morskimi encimi ohranja kožne celice, optimizira njihovo delovanje, povečuje krvni obtok, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost. Maska z morskimi encimi ohranja kožne celice, optimizira njihovo delovanje, povečuje krvni obtok, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regeneracijskega mehanizma ter ji nudi potrebno vlažnost.
923800 16079

Ocene in mnenja

Opis

Encimi dr. Bragija ne povzročajo avtoimunih reakcij, prav nasprotno, jih celo zavirajo:

* Delovanje encimov v harmoniji s kožo okrepi naravne procese obnavljanja, to pa privede do vidno pozitivnih sprememb na koži.

* Encimi so povsem varni za uporabo pri otrocih in nosečnicah ter zelo primerni tudi za občutljive predele okrog oči.

* Maska z encimi preoblikuje gube in linije ter pomladi utrujeno kožo.

Uporaba:

Uporabit enkrat do dvakrat tedensko. Masko nanesite na očiščeno kožo, nato s pomočjo prstov z njo najprej namažite predel okoli oči, nato pa jo pazljivo razporedite še po ostalem obrazu. Pustite delovati 10–15 minut.

Za zagotovitev nadaljnega encimskega delovanja s krpico razmažite masko po koži obraza in pustite, da se posuši.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Upamo, da ste izbrali b, toda tudi če niste, velja za oboje enako sporočilo: začnite počasi. Delajte eno spremembo za drugo. Bodite potrpežljivi in pozorni na to, kaj vam sporoča vaše telo.

Resnica je, da lahko počasne spremembe povzročijo zdravstveno revolucijo. Če delate eno spremembo za drugo na pomembnih področjih, povezanih s svojim zdravjem, ste na poti k uspehu. Ne boste se počutili preobremenjene in imeli boste čas, da se prilagodite novi navadi v svojem življenju ne glede na vse drugo, kar se dogaja. Videli boste resnične koristi in zgradili temelje, na katerih boste lahko uspešno vpeljevali nove spremembe.

V naslednjem poglavju in sploh v večini knjige boste odkrili zanimive, z raziskavami dokazane koncepte dolgega zdravja in dolgega življenja znanstveno preverjene načine, kako se prehranjevati, gibati, sproščati in preprečevati bolezni, kar vse ohranja najbolj dolgožive ljudi na svetu živahne in zdrave tudi v visoki starosti. Postopki so razdeljeni na veliko lahkih, majhnih korakov. Kar slutimo, da jih boste hoteli vse preizkusiti, in to hitro.

Nekateri strokovnjaki svetujejo, da preplavite vse življenje z desetinami novih pravil, kaj jesti, kdaj telovaditi in kako uporabljati tehnike sproščanja.

In če smo iskreni, pri nekaterih to deluje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Bragi Dr.Bragi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja