Dr.Bragi piling za obraz z morskimi algami in nepozebnikom, 50 mL

Dr.Bragi piling za obraz je eden najučinkovitejših tretmajev in deluje podobno kot mikro dermalni piling. Dr.Bragi piling za obraz je eden najučinkovitejših tretmajev in deluje podobno kot mikro dermalni piling.
467936 21946

Ocene in mnenja

Opis

Dr.Bragi piling za obraz je bogat s številnimi snovmi kot npr.: kremenaste alge kremenastega izvora ter dodanim nepozebnikom za bogat ter svež izgled vaše kože.

Dr.Bragi piling za obraz je eden najučinkovitejših tretmajev in deluje podobno kot mikro dermalni piling.
Učinkovitost tretmaja Dr.Bragi se odraža v samem delovanju kot mikrodermoabraziv. Deluje predvsem tam, kjer povrhnjica odmre in je povečano izločanje sebumu podobnih nečistoč.

Izdelek Dr.Bragi piling vpliva na samo strukturo kože tako, da je le ta bolj dovzetna za vse nadalnje tretmaje - npr.: uporaba negovalnega gela Dr.Bragi z vsebnostjo morskih encimov!

Kozmetični preparat vsebuje vitalne minerale fosilnih alg za podporo pri nastajanju kožnega kolagena. Izdelek vsebuje tudi sadne AHA kisline (v izdelku Dr.Bragi piling je AHA kislina pridobljena iz limete). Tretma koži povrne vso vitalnost ter izboljša ton kožne strukture.

Redna uporaba luščilnega tretmaja Dr.Bragi pomaga pri odpravi ogrcev, starostnih tankih linij in neenakomernega tena kože. Kožo krepi in ji vrača njen mladostni videz.

Tretma vsebuje 98% naravnih sestavin in je primeren tudi za občutljivo kožo.

Navodila za uporabo Dr.Bragi piling:

Dr.Bragi piling nanašajte na krožni način na predele obraza in vratu.Po zaključenem tretmaju izdelek sperite s toplo vodo ter nato nadalje uporabite negovalni tretma.

Izdelek Dr.Bragi piling je primerno uporabljati do dva krat tedensko.

Dr.Bragi piling je primeren za:

Prav vsak tip kože, tudi za občutljivo kožno strukturo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Bragi Dr.Bragi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja