x
Vse kategorije

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

nedelja, 15 april 2012
Vprašanje:

Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno maska), vendar se mi je koža precej normalizirala glede na prvotno stanje, ko sem začela to uporabljati, ko se mi je zmastila v parih urah + veliko aken, mozoljev. Zdaj pa razmišljam, da bi morala začeti uporabljati nek drug set, kajti koža se mi ne masti več, je pa tako, da akne ostajajo. Ne samo po predelu čela in nosu ampak po celem obrazu. Katere izdelke Dr. Hauschka mi priporočate? Lep pozdrav!

Odgovor:

Spoštovani!

Glede na to, da imate še vedno akne, se Vam koža še ni povsem normalizirala. Dodatno lahko kombinate olje z vlažilno dnevno emulzijo, za prekrivanje aken in kot pomoč pri zdravljenju pa lahko uporabite negovalni stik.

Za čiščenje še vedno uporabljajte kremo za čiščenje, dodatno lahko tudi mleko - v primeru, da ga potrebujete za odstranjevanje ličil.

Občasno lahko uporabite tudi zeliščne ampule za nočno nego-N; ampule se uprabljajo večkrat letno po 28 dni, in sicer namesto tonika, pomagajo pa pri pripravi kože na normalno delovanje (normalizacija kože).

Če se Vam zdi, da je na določenih predelih koža normalna, potem lahko na tista področja nanašate navaden tonik.

S spoštovanjem!

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.