Dr.Hauschka regenerativna krema, 40 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
15911 15911

Ocene in mnenja

Opis

Dr.Hauschka Regenerativna krema za vrat:

- zmanjšuje linije ter globje gube zaradi staranja,
- otrdi kožo na vratu in dekolteju.

Uporaba:

Kožo temeljito očistite in nanesite zjutraj majhno količino Dr.Hauschka obnovitvenega seruma.  Nadaljujte z nanašanjem regenerativne kreme za vrat in dekolte.  

Podpira naravni proces obnavljanja kože. S svojim nežnim vonjem in hitro vpijajočo se teksturo je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo. Rezultat je čvrsta in napeta koža.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prav zadovoljen sem, da si me pritegnila v »piranski projekt«, saj imam dober občutek na šoli nasploh in pri delu z učitelji, ki so se prostovoljno priglasili za mentorsko delo v projektu. Čeprav si na podružnični šoli, Te nameravam neposredno vključiti v projekt, saj si gestaltistka in že dolgo let sodeluješ na gestaltnih seminarjih, izobraževanjih in taborih, ki jih organizira podjetje ARX iz Ljubljane. Razmišljam namreč o vključitvi svetovalnih delavk šole v projekt, saj predvidevam, da so strokovno dobro podkovane v teoriji učenja in bodo mentorjem v pomoč pri nasvetih šolarjem glede učenja. Gradivo že imajo, saj so - tako kot Ti - že od začetka šolskega leta spremljale projekt in naše popoldanske sestanke v zbornici šole. Pri zadnjem srečanju s starši in »varovanci- so mentorji staršem že posredovali Nasvete šolarju glede učenja in hkrati napovedali, da se boste srečale z učenci in se pogovarjale o težavah v zvezi z učenjem.

Sestanek izpelji v matični učilnici razredničarke, vendar brez klopi. Stoli naj bodo v krogu, kot je običaj na gesraltnih delavnicah, ve pa se posedite med učence, ki sodelujejo v projektu. Delavnico začneš Ti. Najprej se predstavi učencem, saj Te vsi ne poznajo. Povej jim, da si se kot gestaltistka naučila odkritosrčnosti in neposrednosti in da to pričakuješ tudi od njih. Ne pozabi jim povedati, da naj govorijo le o sebi in ne o tistih, ki jih na skupini ni, ter naj zunaj skupine ne govorijo o vsebinah razprav. Nato naj se v pogovor vključijo svetovalne delavke in vprašujejo, koliko so že uspeli vključiti v vsakdanje učenje katerega izmed Nasvetov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja