Dr.organic bioaktivno čistilno mleko Rose Otto, 150 mL

Z oljem damaščanske vrtnice. S cvetnimi listi vrtnice, virginskim nepozebnikom in alojo. Deluje čistilno, obnovi in vlaži kožo, uravnava pH. Z oljem damaščanske vrtnice. S cvetnimi listi vrtnice, virginskim nepozebnikom in alojo. Deluje čistilno, obnovi in vlaži kožo, uravnava pH.
521922 14270

Ocene in mnenja

Opis


Z oljem damaščanske vrtnice.

S cvetnimi listi vrtnice, virginskim nepozebnikom in alojo.

Deluje čistilno, obnovi in vlaži kožo, uravnava pH.

Vsebuje

Sledeče bioaktivne, naravne in organske sestavine: olje vrtnice Otto, olje šipka, izvleček ovsenega mleka, sok aloje, kakavovo maslo, karitejevo maslo, hmelj, kamilico, cvet lipe, ognjič, cvet paijonke, olje cvetov geranije, olje nageljnih žbic.

Navodilo za uporabo

Nanesite na vatno blazinico in nežno obrišite kožo obraza zjutraj in zvečer. Za doseg najboljšega učinka uporabljajte skupaj z Bioaktivnim tonikom Rose Otto in vlažilno kremo dr.Organic.

Zaradi naravnih sestavin, barva in konsistenca izdelka lahko nihata od serije do serije, kar ne vpliva na kakovost izdelka.

Brez parabenov, SLS-ja, umetnih barvil in dišav in "težkih" kemikalij.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Po stari razvrstitvi amebe ali menjačice spadajo v deblo Sarcomastigophora, po novi razvrstitvi pa jih uvrščajo v samostojno deblo Sarcodina (Rhizopoda) ali korenonožci. Nekatere amebe živijo prosto v naravi, druge pa so lahko pri človeku kot komenzali ali paraziti. Amebe nastopajo v vegetativni obliki ali trofozoitu in cisti.

Trofozoiti ameb (gr. amo ibe = spreminjanje) so spreminjajoče se gole oblike protoplazme, ki se raztezajo in krčijo. Gibljejo se s t. i. psevdopodiji ali panožicami.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.organic Dr.organic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja