x
Vse kategorije

Društvo iz Kanade za boj proti raku svetuje Jamieson D3

ponedeljek, 07 avgust 2017

Laboratorij Jamieson so svetovni vodja v proizvodnji naravnega in čistega vitamina D3, pridobljenega iz lanolina, ki je koži lasten vir vitamina D.

Patentiran proces, ki se imenuje Quali-D so v laboratorijih Jamieson patentirali zaradi unikatnega procesa pridobivanja vitamina D, ki je sledljiv od kmetije do končnega izdelka. Posebnost procesa je, da se lanolin pridobiva iz ovčje dlake, na močnem soncu živečih ovac (Avstralije in Nove Zelandije). Ovčja dlaka namreč vsebuje lanolin, ki je isti vir vitamin D, kot pri človeku. Lanolin nato obdelajo v obliko pred-vitamin D3 v Franciji in v končno obliko vitamina D3 v Kanadi. Proces nakazuje, kako močno se v laboratorijih Jamieson potrudijo s pridobivanjem najbolj naravnih, čistih in kvalitetnih surovin iz celega sveta. Takšen Quali-D tako najdemo v kapsulah (1000 IE), pršilu z naravnim okusom pomaranče (1000 IE), kapljicah za odrasle (1000 IE), tabletah (400 IE), kapljicah za dojenčke (400 IE), bonbonih za otroke (400 IE) in v različnih kombinacijah s kalcijem, cinkom in magnezijem.

Večini je dodano koksovo olje z visoko vrednostjo MCT – srednje verižnih trigliceridov, ki znatno povečajo absorpcijo naravnega vitamina D3, saj je vitamin D v maščobah topen vitamin.

S tem procesom zagotavljamo edinstveno absorpcijo, čistost in učinkovitost. Vitamin D je eden izmed najpomembnejših vitaminov, saj med drugim:

  • Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic,
  • prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi.

Kanadsko društvo za boj proti raku sodeluje z Jamieson Laboratories. Da bi zmanjšali tveganje kožnega raka priporočajo jemanje Jamieson vitamin D3 kot varnejša alternativa UV-žarkom. Vsi Jamiesonovi “vitamini sonca” so zdaj zaviti v rumeno da pomagamo potrošnikom, da so sončno pametni!

Izberite naravno in kakovostno – izberite Jamieson.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.