x
Vse kategorije
Ducray anaphase šampon, 200 mL
Ducray anaphase šampon, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži

Ducray anaphase šampon, 200 mL

Proizvajalec: Ducray

Kremni šampon primeren za uporabo pri povečanemu izpadanju las.

Cena: 15,25 €
Vprašaj nas

Video

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

Nikotin tokoferol, GP4G, vitamini B5, B6 in B8.

Opis

Ducray Anaphase je stilmulirajoči kremni šampon primeren za uporabo pri povečanemu izpadanju las. Patentirana sestava (Nikotin tokoferol in GP4G) predvideva spodbujanje regeneracije kože in las ter oskrbuje lasno čebulico z  energetskimi spojinami, potrebnimi za njihovo presnovo. Šampon je obogaten z vitamini B5, B6 in B8. Ducray Anaphase je primeren za krhke in utrujene lase in se lahko uporabijo po potrebi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Plasmodium malariae

Tudi Plasmodium malariae (Grassi in Feletti, 1890) po morfologiji spominja na P. vivax, le da so prstanasti trofozoiti in gametociti manjši. Prstanasti trofozoiti se v eritrocitu pozneje spremenijo v obliko pasov oz. trakov. Ta parazit napada le stare eritrocite. Eritrocitni ciklus traja 72 ur. Povzroča malarijo malariae malaria, včasih imenovano kvartana. Napadi z vročino se vrstijo na štiri dni. Pri okužbi s temi plazmodiji je pogosta proteinurija, ki je pri otrocih lahko povezana z nefrotskim sindromom. Zdi se, da do okvare ledvic pride zaradi nalaganja krožečih kompleksov antigen-protitelo v glomerule.

Nedavno so z molekularno metodo odkrili plazmodij Plasmodium knowlesi, ki tudi lahko povzroči malarijo pri človeku. Plazmodij je v krvnem razmazu popolnoma podoben plazmodiju P. malariae. Eritrocitni ciklus pri tej malariji traja 24 ur. Plasmodium knowlesi nima t. i. hipnozoitov in pri okužbi s tem plazmodijem ne pride do ponovitve bolezni. Okužba s tem plazmodijem povzroči hudo obliko malarije; lahko pride tudi do smrtnega izida. Te plazmodije prenašajo komarji iz skupine Anopheles leucophyrus.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.