Ducray anaphase šampon, 200 mL

<p>Kremni &scaron;ampon primeren za uporabo pri povečanemu izpadanju las.</p>

Kremni šampon primeren za uporabo pri povečanemu izpadanju las.

916641 1464

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Florjana **** 22. 08. 2018 17:53
Priporočam,eni je najboljši šampon, kar jih poznam. Uporabljam tudi savines šampone, jih prav tako p... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Vsebuje

Nikotin tokoferol, GP4G, vitamini B5, B6 in B8.

Opis

Ducray Anaphase je stilmulirajoči kremni šampon primeren za uporabo pri povečanemu izpadanju las. Patentirana sestava (Nikotin tokoferol in GP4G) predvideva spodbujanje regeneracije kože in las ter oskrbuje lasno čebulico z  energetskimi spojinami, potrebnimi za njihovo presnovo. Šampon je obogaten z vitamini B5, B6 in B8. Ducray Anaphase je primeren za krhke in utrujene lase in se lahko uporabijo po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Plasmodium malariae

Tudi Plasmodium malariae (Grassi in Feletti, 1890) po morfologiji spominja na P. vivax, le da so prstanasti trofozoiti in gametociti manjši. Prstanasti trofozoiti se v eritrocitu pozneje spremenijo v obliko pasov oz. trakov. Ta parazit napada le stare eritrocite. Eritrocitni ciklus traja 72 ur. Povzroča malarijo malariae malaria, včasih imenovano kvartana. Napadi z vročino se vrstijo na štiri dni. Pri okužbi s temi plazmodiji je pogosta proteinurija, ki je pri otrocih lahko povezana z nefrotskim sindromom. Zdi se, da do okvare ledvic pride zaradi nalaganja krožečih kompleksov antigen-protitelo v glomerule.

Nedavno so z molekularno metodo odkrili plazmodij Plasmodium knowlesi, ki tudi lahko povzroči malarijo pri človeku. Plazmodij je v krvnem razmazu popolnoma podoben plazmodiju P. malariae. Eritrocitni ciklus pri tej malariji traja 24 ur. Plasmodium knowlesi nima t. i. hipnozoitov in pri okužbi s tem plazmodijem ne pride do ponovitve bolezni. Okužba s tem plazmodijem povzroči hudo obliko malarije; lahko pride tudi do smrtnega izida. Te plazmodije prenašajo komarji iz skupine Anopheles leucophyrus.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja