Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantna krema za dlani in podplate, 50 mL

Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantna krema za dlani in podplate je deodorirna krema za ektremno znojenje, ki sčasoma nadzoruje pretirano potenje rok in nog. Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantna krema za dlani in podplate je deodorirna krema za ektremno znojenje, ki sčasoma nadzoruje pretirano potenje rok in nog.
804304 16374

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantna krema za dlani in podplate je deodorirna krema za ektremno znojenje, ki sčasoma nadzoruje pretirano potenje rok in nog.

Ducray Hydrosis Control je dezodorant, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost in zagotavlja optimalno toleranco!

Prednosti Ducray Hidrosis Control 48-H kreme

  • absorbira vlago
  • regulira in zmanjšuje prekomerno potenje
  • Omejuje slab in neprijeten vonj.
  • Z delovanjem proti bakterijami
  • primeren za vse vrste kože.
  • Brez alkohola.
  • Brez parfumov.
  • Dermatološko testirano.
  • S prosojno, kremasto strukturo, ki se ne oprijema kože

Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantna krema uspešno regulira prekomerno potenje, ob enem pa omogoča, da koža diha naravno.

Visoka tolerančna formula daje koži boljšo odpornost; po nanosu tretmaja je koža bolje zaščitena pred zunanjimi agresivnimi dejavniki in postane manj reaktivna. 

Delovanje antiperspirantne kreme je omogočeno zahvaljujoč aktivnemu setu sestavin, ki "uklešči" vonjave, absorbira vlago in očisti kožo.  Aluminijeve soli v tej kremi pomagajo zmanjšati in regulirati potenje z blokiranjem potne žleze. Njeno delovanje je okrepljeno z riževim škrobom., ki absorbira nečistoče in neprijetne vonjave.

Uporaba Ducray Hidrosis Control 48-H kreme

Nanesite zjutraj po tuširanju na čisto, suho kožo. Enostaven in priročen za uporabo, hitro se posuši in preprečuje nastanek neprijetnih belih madežev na obleki.

Sprva nanašajte vsakodnevno, po samem

Aktivne sestavine Ducray Hidrosis Control 48-H kreme

Cink ricinoleat, rižev škrob, aluminijev klorid heksahidrat, trietil citrat

Ogled vseh sestavin je možno le, če se registrirate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Tudi zdrave dlesni varujejo pred hudimi zdravstvenimi težavami. Čedalje več raziskav kaže, da že manjše bolezni dlesni povzročajo stalne odzive imunskega sistema in podžigajo kronična vnetja nizke ravni, ki prispevajo k zamašen im arterijam, visokemu krvnemu sladkorju in morda celo Alzheimerjevi bolezni.

Toda bodimo iskreni - ohranjanje vrhunskega zdravja ustne votline postaja čedalje težje, ko se staramo. Pri večini starejših se pojavi umikanje dlesni, znamenje zgodnje bolezni dlesni, in polovica jih ima periodontitis ali napredujočo bolezen dlesni. Tudi naravna zaloga sline, ki
čisti usta, se s starostjo zmanjšuje in nekatera zdravstvena stanja in zdravila proti njim povzročajo manjše izločanje sline. Manj sline je eden od razlogov, da starejšim zobe »preraste« večja plast lepljivih brezbarvnih oblog (mešanica mikroskopskih delcev hrane in bakterij) hitreje
kot pri mlajših. Kot da to ne bi bilo dovolj, so vaši zobje zaradi naravnih sprememb v dentinu ali zobovini - tkivu, podobnemu kosti pod prosojno sklenin o, ki prekriva zobe - videti temnejši.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov