Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantni roll-on za pod pazduho, 40 mL

Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantni roll-on za pod pazduho je dezodorant, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost in zagotavlja optimalno toleranco! Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantni roll-on za pod pazduho je dezodorant, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost in zagotavlja optimalno toleranco!
932281 17603

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
janez **** 30. 01. 2021 12:31
nič boljši, kot ostali (navadni) antiperspiranti, samo štirikrat dražji. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Ducray Hidrosis Control 48-H antiperspirantni roll-on za pod pazduho je dezodorant, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost in zagotavlja optimalno toleranco!

Ducray Hidrosis Control je dezodorant, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost in zagotavlja optimalno toleranco!

Prednosti Ducray Hidrosis Control 48-H roll-ona

  • absorbira vlago
  • regulira in zmanjšuje prekomerno potenje
  • Omejuje slab in neprijeten vonj.
  • Z delovanjem proti bakterijami
  • primeren za vse vrste kože.
  • Brez alkohola.
  • Brez parfumov.
  • Dermatološko testirano.
  • S prosojno, kremasto strukturo, ki se ne oprijema kože

Delovanje antiperspirantnega roll-ona je omogočeno zahvaljujoč aktivnemu setu sestavin, ki "uklešči" vonjave, absorbira vlago in očisti kožo.  Aluminijeve soli v tej kremi pomagajo zmanjšati in regulirati potenje z blokiranjem potne žleze. Njeno delovanje je okrepljeno z riževim škrobom., ki absorbira nečistoče in neprijetne vonjave.

Uporaba Ducray Hidrosis Control 48-H roll-ona

Nanesite zjutraj po tuširanju na čisto, suho kožo. Enostaven in priročen za uporabo, hitro se posuši in preprečuje nastanek neprijetnih belih madežev na obleki.

Sprva nanašajte vsakodnevno, po samem aktiviranju kozmetičnega izdelka pa pričnite z nanašanjem 2-3 krat tedensko oziroma po potrebi.

Aktivne sestavine Ducray Hidrosis Control 48-H roll-ona

Cink ricinoleat, rižev škrob, aluminijev klorid heksahidrat, trietil citrat

Zakaj se sploh potimo?

Prekomerno potenje je le prekomerna produkcija znoja, ki presega tisto, kar je fiziološko potrebno za uravnavanje telesne temperature. Ta nevšečnost se dogaja pri približno 5% svetovne populacije in je lahko povezana s patologijo, zdravljenjem ali pa je najpogosteje brez vzroka, ki je resnično ugotovljen.

Za hiperhidrozo podlaketov je značilno prekomerno lokalizirano potenje pod rokami, ki se večinoma manifestira skozi dani in simetrično (desna in leva pazduha). Vsak dan tovrstno potenje lahko postane pravi hendikep in pomembno na negativen način vpliva na osebno, družbeno in poklicno življenje, sproži lahko celo tesnobo ali depresijo. 

Obstajajo različna zdravila proti lokaliziranemu prekomernemu potenju, ki vključuje tudi antiperspirante. Tisti, ki vsebujejo aluminijeve soli, so najučinkovitejši. Za razliko od dezodorantov, namenjenih preprostemu prikrivanju vonjav, ki spremljajo potenje, lahko antiperspiranti, ki vsebujejo aluminijeve soli, učinkovito zmanjšajo pretok znoja na območjih, kamor roll-on nanesete.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov