Ducray Ictyane nočna krema za suho kožo, 50 mL

Ducray Ictyane regenerativna nočna nega je prijetne kremaste teksture, ki navlaži suho kožo, jo naredi zopet udobno in mehko brez mastnih madežev po nanosu. Tretma je primeren za delovanje in nego ponoči. Ducray Ictyane regenerativna nočna nega je prijetne kremaste teksture, ki navlaži suho kožo, jo naredi zopet udobno in mehko brez mastnih madežev po nanosu. Tretma je primeren za delovanje in nego ponoči.
27392 27392

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Ictyane regenerativna nočna nega je prijetne kremaste teksture, ki navlaži suho kožo, jo naredi zopet udobno in mehko brez mastnih madežev po nanosu. Tretma je primeren za delovanje in nego ponoči.

Kombinacija Acefilina, Abisinskega olja in Hydroxydecina podarja koži v času nočnega počitka zmagovalni trio učinek: hidratacija, prehrana kože in globinska regeneracija.

Sestavine Ducray Ictyane nočne nege

Aefilin, hidratacijski regenerator, aktivira transformacijo naravnega proteina filagrina v aminokisline, ki tvorijo NMF (naravni hidratacijski faktor), ki deluje kot mikro-goba za privzem vode. Koža je posledično globinsko navlažena, ohranjena je naraven in mladosten izgled.

Abisinsko olje, pridobljeno iz rastline, ki se nahaja v severovzhodni Afriki, deluje kot prehrambeni trener v kožni strukturi. Olje je obogateno z oleinsko kislino (omega 9) in linolejsko kislino (obogatena z omega 6), ki povečujeta lipidno sintezo medceličnega cementa, krepita celično pregrado in njegovo ravnovesje.

Hydroxydecine, pridobljen iz matičnega mlečka, dopolnjuje zaloge filaggrin-a v koži. Deluje predvsem čez noč in omogoča celicam, da zajamejo in zadržijo vodo na robu stratuma. Poživi naravni sistem hidracije kože.

Po prebujanju koža prinaša udobje in prijetno prilagodljivost sprememban čez dan. Izgleda bolj gladko in vidno bolj sproščeno.

Preizkušeno pod dermatološkim nadzorom.

Uporaba Ducray Ictyane nočne kreme

Pred nanosom kremeposkrbite, da bo koža obraza dobro očiščena, odstranjen naj bo tudi kožni sebum. Po čistilni rutini nanesite na površino obraza nočno kremo, jo nežno vmasirajte in se odpravite k počitku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov