Ducray Kelual DS peneči gel, 200 mL

Ducray Kelual DS peneči gel je namenjen specifični seboreični koži obraza in telesa. Ducray Kelual DS peneči gel je namenjen specifični seboreični koži obraza in telesa.
916838 16031

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Kelual DS peneči gel je namenjen specifični seboreični koži obraza in telesa.

Gel Ducraj kožo telesa temeljito očisti ter nudi olajšanje širokemu spektru parametrov, ki vplivajo na izražanje seboreičnega dermatitisa.

Izdelek tako efektivno preprečuje nastajanje in širjenje neželenih dermalnih procesov, ob enem umirja rdečico ter draženje kože telesa ob enem pa umiri luščenje.

Luščenje kože povzroči neprijetno nabiranje odmrlih kožnih celic na površini oblačil. Kozmetični gel sprošča kožo, jo umiri ter umiri rdečico in draženje kože telesa - regenerira tudi kožne madeže ter izniči njihovo vidnost ob enem pa pomiri rdečico.

Prednosti Ducray Kelual DS penečega gela

- v kar 47 % eritem na koži izgine

- v kar 80 % preiskovancev je izginil morebiten prhljaj

- v kar 89 % srbečica kože izgine, koža je pomirjena

Umivanje s Ducray Kelual DS penečim gelom je trajalo 2 krat dnevno v obdobju 3 tednov.

Uporaba Ducray Kelual DS penečega gela

Gel nanesite 1 do 2 krat dnevno in izmijte kožo obraza in/ali telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zaradi vrste maščob, ki so jih še pred kratkim uporabljali pri cvrt ju krompirja in druge ocvrte hrane v restavracijah hitre prehrane, so si pogosti obiskovalci lahko zvišali nevarnost za srčni infarkt za 25 do 100 odstotkov. Transmaščobe zvišujejo »slabi. LDL-holesterol, znižujejo »dobri- HDLholesterol, zvišujejo krvne maščobe, imenovane trigliceridi, ki prispevajo k zožanju arterij, in spodbujajo vnetje - odziv imunskega sistema, ki je povezan s kopičenjem mastnih oblog v stenah arterij. Obstajajo tudi dokazi, da redna prehrana
v tovrstnih restavracijah kopiči več maščobe okoli pasu, to pa zvišuje tveganje za bolezni srca in diabetes. Če redno jeste ocvrtega piščanca in ocvrt krompirček, si lahko podvojite tveganje za srce.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja