x
Vse kategorije
Ducray kelual DS šampon, 100mL ali AKCIJA
Ducray kelual DS šampon, 100mL ali AKCIJA
Oceni izdelek in zasluži

Ducray kelual DS šampon, 100mL ali AKCIJA

Proizvajalec: Ducray
Namenjen odstranjevanju trdovratnega prhljaja z rdečega in srbečega lasišča.
Cena: 15,98 €
Vprašaj nas

Video

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Kelual DS šampon je namenjen odstranjevanju trdovratnega prhljaja z rdečega in srbečega lasišča, ki ga spremlja srbenje in rdečica lasišča.

Vsebuje originalno kombinacijo aktivnih snovi, ki regenerirajo, služijo kot dopolnilo in učinkujejo sinergistično: ciklopiroksolamin+pirition cink+Kelualimid, ki delujejo na vse faktorje, ki povzročajo nastanek prhljaja s srbenjem in rdečico lasišča.

Kelual DS šampon takoj odstrani luske prhljaja ter hitro in dolgotrajno umiri lasišče.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

V hiperendemskih krajih bolezen postane kronična, bolnik se pogost na novo inficira. Bolniki imajo za 4- do 8-krat povečano in trdo vranico. malariji falciparum malaria in pri malariji, ki jo povzroča P. malariae, se ekso ritrocitni krog pretrga, ko se začne eritrocitna shizogonija. Vnovič se začne le če bolnika piči drug okužen komar.

Malarija pri ljudeh pušča delno imunost (Deni se in sod., 2009). Znano je, da so osebe, ki imajo genetsko spremenjene eritrocite, npr. Duffy antigen ne gativne osebe, osebe s spremembami v hemoglobinu ali encimih, npr. s t. i. srpasto anemijo (srpasti hemoglobin S, HbS) ali pomanjkanjem HbC, Hb hemoglobina, ali s pomanjkanjem glukoza 6-fosfatne dehidrogenaze v eri trocitih, pomanjkanjem piruvat kinaze in osebe z talasemio, odporne pro določenim vrstam plazmodijev. Duffy negativne osebe so odporne proti P. vivax, druge naštete osebe pa proti P. falciparum. Znano je, da so tudi novor jenčki v prvem letu življenja odporni proti malariji zaradi visokega od stot HbF hemoglobina, pasivne imunosti zaradi materinih protiteles in zaradi di tnega pomanjkanja p-aminobenzoične kisline.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.