Ducray Keracnyl regenerativni balzam za ustnice, 15 mL

Ducray Keracnyl regenerativni balzam za ustnice je primeren predvsem za intenzivno nego ustnic, ki so poškodovane ali potrebujejo intenzivno zaščito. Ducray Keracnyl regenerativni balzam za ustnice je primeren predvsem za intenzivno nego ustnic, ki so poškodovane ali potrebujejo intenzivno zaščito.
29211 29211

Ocene in mnenja

Opis

Ducray Keracnyl regenerativni balzam za ustnice je primeren predvsem za intenzivno nego ustnic, ki so poškodovane ali potrebujejo intenzivno zaščito.

V kolikor so vaše ustnice razpokane ter prekomerno iritirane in suhe je izdelek Ducray Keracnyl regenerativni balzam kakor nalašč za vas.

Ducray Keracnyl s svojo bogato teksturo hrani, popravlja in ščiti razpokane in poškodovane ustnic, zaščiti jih tudi v primeru, da uporabljate zdravila, ki so namenjena prekomernemu nastajanju ogrcev.  

Sestavina Hydroxydecine stimulira produkcijo naravnih dejavnikov hidratacije. Vitamini E in F negujeta in popravita površino ustnic - povrne se udobje in prožnost. 

Brez parabenov.

Brez dišav.

Dermatološko preizkušeno. 

Učinkovitost dokazana na ppredelih suhih ustnic.

Uporaba Ducray Keracnyl balzama

Balzam uporabite po potrebi, lahko tudi večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Terapije z ustvarjanjem

Terapije z ustvarjanjem
Sposobnost izražanja z umetnostjo in ustvarjalnostjo se uporablja v vrsti terapevtskih oblik. V ozadju so lahko tako psihoanalitične kot tudi vedenjsko-terapevtske zasnove. Natančna oblika in potek tovrstnih terapij sta ustrezno različna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja